a co je na tom spatnyho dat to firme ktera to dela. Kdyz na to nemam veci ani cas, tak se do toho srat nebudu.
Tohle vlakno sem zalozil, abyste mi dali radu, nebo typ kam zajit...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ochrana podvozku proti korozi E39
dejv2005 píše:a co je na tom spatnyho dat to firme ktera to dela. Kdyz na to nemam veci ani cas, tak se do toho srat nebudu.
Tohle vlakno sem zalozil, abyste mi dali radu, nebo typ kam zajit...
Ja som ti napisal ako som to robil ja, takto to mam a som velice spokojny a hlavne ide o ten pocit lebo mam svoje auto rad!!!
Robil som to podla navodu 77rocneho pana /s praxou 60rokou/ ktory mi prerabal kufor a vyvaral blatnik - jeho skusenost je ze firmi to striekaju na bordel len to tresku ocistia a hotovo!
Len niektory ludia vedsinou ty zavistlivci vzdy maju nejake vyhrady a sami maju hovno!!! Ale to sa tu stava casto.
Ak ti to pomoze tak p. Vrkoslav robi vystriekanie dutin cca na 5er ta to vyde 1200kč a osetrenie podvozku 1500kč. je to stary pan s kondicou ako keby ma 50rokou, unas chodia vsetci len knemu!!! Jo ale podvozok si musis odstrojit sam.
pravda je ta že se ti s tím nikdo čistit nebude-oškrábnou,malinko odmastěj a stříkaj
Pokud to chceš mít opravdu pořádně budeš si to muset udělat sám-nikdo ti to nebude půl dne čistit pak opravovat orezlá místa,řádně odmaštovat a pak stříkat..Pokud si dáš totiž záležet tak i s odstrojením je to práce skorem na celej den a ta cena by byla pak úplně někde jinde
Nechat to někde fouknout je rozumnej kompromis-pro dobrej pocit,nerezne to tolik ale fakt to neni ono jak píše Zverbo