Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Seřízení parkovacích senzorů e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
cejsi
Klubové ID: 1311
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cejsi »

Zdravim,

Mam problém se zadníma parkovacíma senzorama u e39 touring, nechal jsem si udělat závěs a od té doby při zařazení zpátečky začnou pískat, dají se nějak seřídit, aby do jejich záběru nezasahoval závěs? Počítám, že ano, když jdou nastavit i neoriginály za 500,-Kč, ale vůbec nevim, kde bych to našel.

Díky moc
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Nedaj se seřídit.Jak bys je asi chtěl seřizovat když domečky čidel jsou napevno v nárazníku?A co tam máš prosím tě za kouli že jim vadí?Taky je možné že ti nějaké čidlo umřelo nebo ho zapoměli zapojit pokud to vydává dlouhý ton ihned po zařazení zpátečky.
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cejsi »

libovka píše:Nedaj se seřídit.Jak bys je asi chtěl seřizovat když domečky čidel jsou napevno v nárazníku?A co tam máš prosím tě za kouli že jim vadí?Taky je možné že ti nějaké čidlo umřelo nebo ho zapoměli zapojit pokud to vydává dlouhý ton ihned po zařazení zpátečky.
Nejde o domečky čidel, spíš jsem měl na mysli nějakou centrální jednotku, kam jsou čidla připojeny a tam by se dala nastavit jejich citlivost. Nevydává to dlouhý tón ihned po zařazení zpátečky, spíš to zmateně pípá, když se přiblížím k překážce hodně blízko, tak správně začne vydávat dlouhý tón, ovšem do té doby pípá pořád, i když tam nic není.
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

A tu kouli tam máš pořád? Když jí sundáš tak to funguje jak má?
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cejsi »

libovka píše:A tu kouli tam máš pořád? Když jí sundáš tak to funguje jak má?
Koule tam je pořád, ale začlo to takhle blbnout po tom namontování..
mex
Klubové ID: 3126

#6 Příspěvek od mex »

Ja si myslim že když nemáš origo bmw tažnák,tak bude hlásit chybu furt ne?Nebo jestli máš na té kouly nějakou krytku,tak to může hlásit překážku právě kvůli tomu...?
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od cejsi »

mex píše:Ja si myslim že když nemáš origo bmw tažnák,tak bude hlásit chybu furt ne?Nebo jestli máš na té kouly nějakou krytku,tak to může hlásit překážku právě kvůli tomu...?
Krytku tam samozřejmě mám, ale že by to bylo až takhle citlivé?
mex
Klubové ID: 3126

#8 Příspěvek od mex »

Tak to zkus.....já sem se stim už setkal.
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od cejsi »

mex píše:Tak to zkus.....já sem se stim už setkal.
Ok, zítra to schválně zkusim, jsem zvědavej, jestli to bude krytkou, tak budu docela koukat teda :-)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

hovno, jak může plastová krytka odstínit ultrazvukové vlny? to je kravina, bude to dělat bordel furt, to je taky nápad dávat si na auto neorigo tažný a ještě k tomu pevný. ale jinak jednotka PDC se dá na diagnostice trochu upravit, ale toho že to bude dobře parkovat už určitě nedosáhneš.
zverbo

#11 Příspěvek od zverbo »

bocne cidla maju 90stupnou vnutorne uz len 45stupnou ale ked ich prehodis tak to je jedno ovlada to RJ-PDC, takto mi to bolo vysvetlene lebo som si dorabal 5cidlo s kamerou a mal som problemik,

Viac menej pokial je cidlo mrtve a kable su ok nerobi to nic, pokial mas sekle kable to neviem co to robi, daj dolu naraznik vytiahni cidla, pekne si ich poukladaj tak aby im nic nezavadzalo a skusaj pojednom ci idu ako maju, popripade ich medzi sebou vymen ak to bude ok tak je navine gula a odpoj stredne cidla a nechaj napojene len bocne.
Odpovědět