Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Seřízení parkovacích senzorů e39
-
- Klubové ID: 1311
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Mam problém se zadníma parkovacíma senzorama u e39 touring, nechal jsem si udělat závěs a od té doby při zařazení zpátečky začnou pískat, dají se nějak seřídit, aby do jejich záběru nezasahoval závěs? Počítám, že ano, když jdou nastavit i neoriginály za 500,-Kč, ale vůbec nevim, kde bych to našel.
Díky moc
Mam problém se zadníma parkovacíma senzorama u e39 touring, nechal jsem si udělat závěs a od té doby při zařazení zpátečky začnou pískat, dají se nějak seřídit, aby do jejich záběru nezasahoval závěs? Počítám, že ano, když jdou nastavit i neoriginály za 500,-Kč, ale vůbec nevim, kde bych to našel.
Díky moc
-
- Klubové ID: 1311
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o domečky čidel, spíš jsem měl na mysli nějakou centrální jednotku, kam jsou čidla připojeny a tam by se dala nastavit jejich citlivost. Nevydává to dlouhý tón ihned po zařazení zpátečky, spíš to zmateně pípá, když se přiblížím k překážce hodně blízko, tak správně začne vydávat dlouhý tón, ovšem do té doby pípá pořád, i když tam nic není.libovka píše:Nedaj se seřídit.Jak bys je asi chtěl seřizovat když domečky čidel jsou napevno v nárazníku?A co tam máš prosím tě za kouli že jim vadí?Taky je možné že ti nějaké čidlo umřelo nebo ho zapoměli zapojit pokud to vydává dlouhý ton ihned po zařazení zpátečky.
bocne cidla maju 90stupnou vnutorne uz len 45stupnou ale ked ich prehodis tak to je jedno ovlada to RJ-PDC, takto mi to bolo vysvetlene lebo som si dorabal 5cidlo s kamerou a mal som problemik,
Viac menej pokial je cidlo mrtve a kable su ok nerobi to nic, pokial mas sekle kable to neviem co to robi, daj dolu naraznik vytiahni cidla, pekne si ich poukladaj tak aby im nic nezavadzalo a skusaj pojednom ci idu ako maju, popripade ich medzi sebou vymen ak to bude ok tak je navine gula a odpoj stredne cidla a nechaj napojene len bocne.
Viac menej pokial je cidlo mrtve a kable su ok nerobi to nic, pokial mas sekle kable to neviem co to robi, daj dolu naraznik vytiahni cidla, pekne si ich poukladaj tak aby im nic nezavadzalo a skusaj pojednom ci idu ako maju, popripade ich medzi sebou vymen ak to bude ok tak je navine gula a odpoj stredne cidla a nechaj napojene len bocne.