Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pár věcí o E34
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
zrovna sem nad tim tuhle přemejšlel, jestli je to tuzing nebo ne... dneska mi přišly ty chromované kroužky do budíků, tak to budu rozebírat a dávat je tam, tak sem si říkal jestli nevezmu i ty ručičky dyž už... ale k věci... myslim, že na opelclubu kdysi kluci psali, že to dělali červeným lakem na nehty... a že prej to bylo pěkný... ta metoda s fixem mi přijde taková hodně tuzerská teda... jinej nápad nemam... tak přemejšlim, jestli nemam dneska shánět rudej lak na nehty
máte k tomu někdo něco?

- Perunwit
no to je podle mě právě ta otázka, jak to bude fungovat světelně... proto jsem se ptal co kdo na to...
jestli pojedu kolem nějaký drogerie, tak ho prostě koupim a uvidíme
. Musim říct, že to mam na nohy, abych nevypadal divně
jinak vyndání tacho mam nastudovaný ale to rozložení jsem nikde nějak průkazně nenašel, tak jsem zvědavej jak se na ty budíky pod ten kryt dostanu, doufam, že tam není nějakej rozebírací rébus.
jestli pojedu kolem nějaký drogerie, tak ho prostě koupim a uvidíme

jinak vyndání tacho mam nastudovaný ale to rozložení jsem nikde nějak průkazně nenašel, tak jsem zvědavej jak se na ty budíky pod ten kryt dostanu, doufam, že tam není nějakej rozebírací rébus.
- Perunwit
ještě vážně... měl bych dotaz. Myslím, že mi nesvítí jedna ze žárovek v přístrojovém štítu, když už to budu rozebírat, nevíte někdo takhle z paměti, co tam je za žárovky, že bych si jich pár koupil? To jsou normální do patice, nebo nějak naletovat? Pomohl by mi nějakej kód typu, nebo obrázek abych s tím mohl jít do krámu a chtít ji...
kdyžtak díky moc.
edit:
našel jsem něco zde:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=62&fg=05
poz. 12,13,14?
kdyžtak díky moc.
edit:
našel jsem něco zde:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=62&fg=05
poz. 12,13,14?
-
-