Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BC v e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
hadice

#1 Příspěvek od hadice »

..čau chlapáci...mám takový trapný dotaz :oops: ...skoušel jsem to tu hledat..ale nějak mě to háže všechno možný..tak snad mě odpovíte fundovaně.. :) ...vyhlíd jsem si e39 2002...sedan 530d...a nějak jsem při prohlídce opoměl okouknout BC...ale teď když se koukám na fotky tak mě zaráží že na tom panelu (nad topením) není položka BC a ty hodiny nebo co tam bývá ale jen právě ty hodiny uprostřed toho tlačítka.... jinak v prostoru "budíků" je jen počítadlo km...... jak to bývá s tím palubákem tady u tohodle modelu....mám e38 a tam mám 4:3 navi takže právě nevím jak je to tady... díky za odpověď :wink: :?:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#2 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Teď nevím, jestli jsem tě pochopil dobře, ale pokud vím, tak BC se ovládá na páčce blinkrů a mění se to to normálně na přístrojovce pod rychlostí a otáčkama, pokud se nepletu.
airbone
Klubové ID: 1836

#3 Příspěvek od airbone »

hadice píše:..čau chlapáci...mám takový trapný dotaz :oops: ...skoušel jsem to tu hledat..ale nějak mě to háže všechno možný..tak snad mě odpovíte fundovaně.. :) ...vyhlíd jsem si e39 2002...sedan 530d...a nějak jsem při prohlídce opoměl okouknout BC...ale teď když se koukám na fotky tak mě zaráží že na tom panelu (nad topením) není položka BC a ty hodiny nebo co tam bývá ale jen právě ty hodiny uprostřed toho tlačítka.... jinak v prostoru "budíků" je jen počítadlo km...... jak to bývá s tím palubákem tady u tohodle modelu....mám e38 a tam mám 4:3 navi takže právě nevím jak je to tady... díky za odpověď :wink: :?:
Tak ak nemas tlacidlo BC na MID displeji tak auto je bez BC.....
Teda ak je MID povodny. Ale ak mas packuk vlavo s BC a na budikoch ti BC nezobrazuje, tak treba ho nakodovat.
hadice

#4 Příspěvek od hadice »

..jj díky..za osvětlení..ale kurnik teď si nevzpomínám jestli tam na té páčce levé je vůbec to tlačítko BC...a samo pod budíkama je jen ten displejík na km a nic víc..co jsem koukal do realoemu tak na páčce by měli mít to tlačítko BC snad všechny e39..
.jde mi o to že jsem právě narazil na auto který mi bylo nabídnuto ke koupi...a je vcelku v hodně slušným technickým stavu..a jak nad tím bazíruju tak aspoň ten BC by to chtělo :wink: ..je to 530d 2002...
hadice

#5 Příspěvek od hadice »

..jj díky..za osvětlení..ale kurnik teď si nevzpomínám jestli tam na té páčce levé je vůbec to tlačítko BC...a samo pod budíkama je jen ten displejík na km a nic víc..co jsem koukal do realoemu tak na páčce by měli mít to tlačítko BC snad všechny e39..
.jde mi o to že jsem právě narazil na auto který mi bylo nabídnuto ke koupi...a je vcelku v hodně slušným technickým stavu..a jak nad tím bazíruju tak aspoň ten BC by to chtělo :wink: ..je to 530d 2002...
hadice

#6 Příspěvek od hadice »

:?:
airbone
Klubové ID: 1836

#7 Příspěvek od airbone »

pozor, e39 existuje aj bez BC a tie maju na budikoch zobrazene len km a teplotu vonkajsiu.....
no to bolo skor u predliftov, u e39 FL som to este nevidel, ale nic nie je nemozne....
Daj VIN auta poslednych 7 a pozrieme sa na vybavu....
hadice

#8 Příspěvek od hadice »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -5/9167505 VIN je i na foto ale pro jistotu WBADL710X0GV14779 díkec... :wink: ´...práve ma napadlo že bych případně při koupi potřeboval využít služby opravy toho MID displaye....je taky takový "rozdrbaný"...proto když jsem se na to byl kouknout tak jsem tam prd na tom viděl a tudíž jsem nějak poopoměl zjistit jestli to BC má.....nojo no vím jsem trubka noo :o
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

OT: Tyo ale docela holátko na to, kolik za to chtěj=/
hadice

#10 Příspěvek od hadice »

...právě jsem taky na to koukal..že jako kde nic tu nic...ale jako pár jsem jich oběl..a i když je to paradox tak toto mě teda připadá jako nejrozumější volba s hlediska stavu....jako pořád si
říkám že za ty prachy jsou daleko vybavenější ..ale spíš pasu po něčem co do budoucna bude bezproblémovější....tož tak nevim...
bibikuba

#11 Příspěvek od bibikuba »

když je prd vidět-rozsypaný čaj :) zdejší to opravují-prohledej tuná forum..Vypadá to že to nemá palubák-myslel jsem že mají všechny ale asi nee.Jinak černá tomu prostě sluší i když to neni moc vybavený :D
hadice

#12 Příspěvek od hadice »

..no právě já bych si nakopal...prohlížím to tam snad hodinu..a to okolo toho tlačítka BC :o jsem si nevšim... :oops: ...jinak teda stav na 1A...krom toho MID panelu :roll: ...ještě jeden poznatek...dneska jsem to nevydržel a zavolal do toho bazaru tomu prodejci (mimochodem solidní a ferovej maník) a zeptal jsem se ho na to tlačítko "BC" na blinkrpáčce..on mi řek že jsem se měl rovnou zeptat na palubní pc.... :D ..tož tak se teda ptám jestli to má...? odpověď: samozřejmě...zobrazuje to všechny udaje jako např.spotřeba atd...:-)..tož tak si říkám dobře..idu snad do teho teda :D ....kdyžtak chlapi mrknite na tu výbavu dle ETK....co je a co není...díky :?: :)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tipuju že série bez ničeho, obyč. látky sedačky bez výhřevu a elektriky, volant bez multifunkcí, akorát profi rádio s měničem no, jinak by to bylo totální holátko :roll:

Ale zas je dobrý, že na tom je aspoň ten M-Paket ... jen bych si u předního nárazníku zkontroloval, jestli jso tam ty rohy na přívod vzduchu k alternátoru a brzdám.. řešilo se to v jiném vláknu a psalo se tam, že jsou poměrně dosti drahé a tak se na ně lidi při montáži vyprdnou a to prý není dobré=/
hadice

#14 Příspěvek od hadice »

...co jsem prolejzal teda ten předek tak mi připadalo i švárovi že je to kompletní..nikde nechyběl ani šroubeček...ani na podvozku..všechny dekle...nic snejtovanýho...a zatíranýho...ramena v předu nový..a všechny brzdy (kotouče desky)...co se týče výbavy:..co jsem postřeh...:černý strop, takové to osvětlení tunelu z vrchní lampičky...dešťový senzor...cd changer...zatmavovací zrcátka... DSC...sedačky teda fakt bez výhřevu :( ...a taky ten tempomat nikde :( ..jako vyprd bych se asi na to ale..kurnik ten stav...nikde nic vošoupanýho zašpiněnýho..prostě takový jako voňavý nesježděný auto...se kterým byse asi dalovydržet několik let...najednu stranu si říkám že zase tolik volovinek co mám v e38 už nepotřebuju..a stačí mě vopravdu standart...např. když bych nedej bože(jako že neee) :lol: šel koupit ochcávku II. tak tam je ta nadstandart výbava stejná neliž slabší než tady to "holátko" :D adefakto za stejný prachy....když se jedu jako vůl kouknout na "standartně" líp vybavený pětky ...tak pokaždý je to sježděnec...neříkám že to mají lidi ve špatným stavu to nee ale, jsou to prostě volítanci....kterejch jsem už pár doma měl...
Dettektorr

#15 Příspěvek od Dettektorr »

fabledwarrior píše:Tipuju že série bez ničeho, obyč. látky sedačky bez výhřevu a elektriky, volant bez multifunkcí, akorát profi rádio s měničem no, jinak by to bylo totální holátko :roll:

Ale zas je dobrý, že na tom je aspoň ten M-Paket ... jen bych si u předního nárazníku zkontroloval, jestli jso tam ty rohy na přívod vzduchu k alternátoru a brzdám.. řešilo se to v jiném vláknu a psalo se tam, že jsou poměrně dosti drahé a tak se na ně lidi při montáži vyprdnou a to prý není dobré=/
Myslíš holátko jako senzor světel, senzor stěračů, origo xenon, sportovní sitze v Alcantaře, el. sklopný zrcátka? Docela hezká výbava. Chybí jen navigace, telka, telefon a zadní + boční roletky. Jinak moc hezky vybavený. Za mě teda kousek jako fík.
hadice

#16 Příspěvek od hadice »

..to..dettekttor :) ..mě právě to auto připadalo že si to někdo nechal postavit...prostě "jakoby střídmě" nepřeplácaně...a jednoduše...s kladeným důrazem spíš na kvalitu jízdy...a vzhledu... (snad komplet M paket+DSC)....mě se to prostě zažralo pod kůži hned...mám rád takový jednodušší auta...a v cajku :wink: ...tož ještě pokukuju teda po jinejch ale jestli se mě nic nestane tak pro to v tejdnu jdu...
Dandy33 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 2588

#17 Příspěvek od Dandy33 Člen Klubu »

No nevim ,ale nemá to BC a multifunkční volant+další věci třeba vyhřívany sedačky a parkovací senzor a starší panel budíků.Jinak vypadá velice slušně. 8O
hadice

#18 Příspěvek od hadice »

kurnik..senzor světel ?...jako zatmavovací zrcátka?...jsem z teho jelen... :wink: ..že se ptám :lol:
hadice

#19 Příspěvek od hadice »

Dandy33 píše:No nevim ,ale nemá to BC a multifunkční volant+další věci třeba vyhřívany sedačky a parkovací senzor a starší panel budíků.Jinak vypadá velice slušně. 8O
no právě ten BC je divnej...ale narazil jsem ještě na jednu pětku...taky bez displeje v budíkách..a na blinkrpáčce je "BC" ..a tady je to stejně provedený...tak to asi BC má...?
Dettektorr

#20 Příspěvek od Dettektorr »

no pokud na to dobře koukám, tak na přepínači světel je poloha automatickýho rozsvícení ve tmě, což bych zrovna já moc rád u sebe. Přes den US DRL a v tunelu nebo večer samo na xenon, pecka.
Odpovědět