Tak už patřím mezi vás.
Pořídil jsem si 528 a jsem z ní nadšený.
Nemůžu popsat jak jsem rád že můžu řídit tohle auto .
Ted rychle pročíst všechny možné info o 528 a zapojit se do fora.
Díky za forum a uživatele co přispívají a dávají nám amaterům aspon nějakou představu co a jak když se něco pokazí apod.
Apollo
Taky ji mám od pátka.Před ní byla e39 520i a tahle se jeví jako....víc automobilovější Trochu mi však za jízdy jakoby cuká.Jsem před výměnou oleje a svíček...snad to nebude setrvačník
Mozno to bude aj triskami alebo sanim. Moze sa to prejavit za jazdy, pri zoslapnuti plynu moze vynechavat - upchana triska, pri nizkych otackach a vedsich rychlostiach, sanie sa neotvara ako ma - spinava klapka.
Alebo vynechava sviecka ale to by sa prejavilo +- nepravidelnym chodom motoru - na 6valci by si to asi nepocitil za jazdy keby len vynechava, pocitil by si keby vynecha uplne.
Neni som mechanik - pisem z praxe, postrehy z mojich vsetkych BMW /13/!
Toto patri pre zavistlivcou a kktou:
Nemam bohatu mamu a otca nemam vobec, vzdy som si kupil BMW za svoje lowe - nikdy som nemal leasing a nekradnem!!!!!
zdravim... taky mám 528 a ted jsem koupil budíky z alpiny a potrebuju je rozdelat jenže vůbec nevim jak na to nevite nekdo jak je rozebrat? mám ze zadu jen křížky plastové... díky za pomoc
vantage8 píše:zdravim... taky mám 528 a ted jsem koupil budíky z alpiny a potrebuju je rozdelat jenže vůbec nevim jak na to nevite nekdo jak je rozebrat? mám ze zadu jen křížky plastové... díky za pomoc
To by som tiez rad vedel, chcem davat carbon do budikou a M5 vlozku.
E30STORM píše:Ty tři křížky kleštěma otočit a nechat otočené, pak to rozebereš, je to pakárna, ale dá se to, už jsem to dělal 3x a pokaždé u toho nechám nervy