- superba kombi taky ne
- passata jo, ale je to vw...

- subaru outback od 2006 3.0 R se mi líbí taky ale jezdit za 10+ se mi
nechce, mám ho pořád v hlavě
ladisv6 píše:Jendix - dobrou A6 (od 2006) do 350.000 neseženeš
- superba kombi taky ne
- passata jo, ale je to vw...
- subaru outback od 2006 3.0 R se mi líbí taky ale jezdit za 10+ se mi
nechce, mám ho pořád v hlavě
jiriik píše:Tak kluci já mám 530dA E60 a taky koukám po benzínu... spotřeba se tady řešila, tak celkem vím, ale zajímala by mě celková spolehlivost motoru, náklady a na co si dát pozor u toho modelu...koukám po 530i 190kw
Kdyby tento model někdo měl byl bych rád kdyby byla možnost se s ním trošku seznámit:-)
jiriik píše:Tak kluci já mám 530dA E60 a taky koukám po benzínu... spotřeba se tady řešila, tak celkem vím, ale zajímala by mě celková spolehlivost motoru, náklady a na co si dát pozor u toho modelu...koukám po 530i 190kw
Kdyby tento model někdo měl byl bych rád kdyby byla možnost se s ním trošku seznámit:-)
robosek píše:jiriik píše:Tak kluci já mám 530dA E60 a taky koukám po benzínu... spotřeba se tady řešila, tak celkem vím, ale zajímala by mě celková spolehlivost motoru, náklady a na co si dát pozor u toho modelu...koukám po 530i 190kw
Mam N52B30 (190 kW), najeto za rok pres 50.000 km (celkove ma najeto uz pres 150.000 km) bez jedineho problemu...tuk tuk na drevo.