Jde ta boční lišta kolem oken na dveřích normálně sundat a popř. nahradit černou?? Už mě ten chrom omrzel a chtěl bych je černý... i ledvinky pořídím černý.... díkec
hmmm,pěkné pěkné,určitě bych do toho šel,vyndat určitě jdou,jak obtížné je sehnat pěkný zachovalý shadow line nevím,jak je to s pořízením nových lišt taky nevím,ale v nejhoším případě a myslím že by to vyšlo i finančně nejlíp by bylo to nechat přelakovat
Taky o tom přelakování přemejšlím... protže stejně ty moje chromy jsou podřený... asi to zkusím nalakovat černou mat.... kdyby někdo věděl jak se to šetrně sundavá tak napište,díkec
Ještě mám dost poničený letní,tak jestli budou peníze tak je nechám opravit a nalakovat.... a přemejšlím o tom samým... že bych je dal do černýho matu,ale mám strach jak to bude vypadat,aby ty kola nezanikly třeba... co vy na to? Jedná se o tyhle kola
Přílohy
24091_109631269047814_100000028246993_246264_2204535_n.jpg (30.92 KiB) Zobrazeno 417 x
Jasný,tak nějak..... fakt nevím no.... jestli je dát na černo,nebo ne... ale když ne,tak obyč stříbrný nechci,tohle co na těch kolech je,tak mi připadá jak nějakej tmavší chrom... prostě to není obyč stříbrná.... co myslíte??
osobně bych je do černý nedával, málokdy můžu říct, že je to pak hezký....
co se týče těch lišet, taky mě zajímalo, jak to z E34 sundat, říkal jsem si, že bych to nechal nalakovat, ale nevím, jestli by to pak nějak nepraskalo a neloupalo se, jestli to tam jde nacvaknout beze změny tvaru... nemáte někdo tip, jak na E34? Jakou vhodnou černou barvu případně zvolit?
tak ten orig.antracit na těch M5 kolech je neřešitelnej problém,ta barva se prostě nedá namíchat,ani bergos to prý nezvládne. já teď řeším taky dilema s ledvinkama,chtěl bych koupit černý mat ale pořád nevím jestli to bude to pravé.Mám cossmoschwarz,shadow line a do toho byl dal ještě černej grill,ale zase nechci aby to vypadalo jako pohřebák,tak fakt nevím potřeboval bych nějakýho šikulu kterej by to naladil třeba ve photoscapu nebo se o pokusím sám
já to mám komplet černý i lišty kolem oken.Jinak co se tvého případu týče tak bych to hodil,když teda potřebuješ změnu,do černého celé.Prostě já má rád kompletnost celku,buď prostě celé černé a nebo chromové asi bych to nekombinoval.Já když se rozhodnu pro černý ledviny tak je koupím nové a budu je s chromovými přehazovat dle nálady
když tak na tvojí 5er zase koukám tak nevím nevím,bez toho m paketu mi to přijde s tím chromem takový elegantnější a ucelené,mnooo těžké to rozhodovaní
Sweden píše:tak ten orig.antracit na těch M5 kolech je neřešitelnej problém,...
Však já nemyslel přesně tuto, vím, že je to problém. Ale šedivá v lesku problém takový nebude, něco jako má např. Georgeos AC na e46, myslím, že to dělal Bergos...
No to už je právě minulost.. v dnešní době už taky
"eM POWER" sice zatím jenom přední,ale jak budou peníze kupuju zadní,ještě facelift světla dozadu.. asi ježíšek .. facelift lišty už mám taky připravený a bude to supr a do tý černý to půjde určo celý.... ledvinky i lišty... kola to se uvidí.... chtělo by to někoho s tím photoshopem
Přílohy
252526_232973883380218_100000028246993_1102161_4690900_n_160.jpg (135.24 KiB) Zobrazeno 181 x
Jestli máš cossmoschwarz, tak dej ledviny do barvy vozu, a nebo prostě do leskle černé. Pokud by jsi měl vnitřek ledvin z V8 nebo M5, tak to vypadá taky luxusně. Ten lem lesklej černej a jen žebrování stříbrné. Známej to má na M3 v carbonschwarz a je to super.
jestli nechceš nic sundavat, nech si lišty i ledvinky polepit černou fólií. Když se ti to pak nebude líbit, zase to můžeš sundat , známej to tak měl a vypadalo to dobře
černý kola maj něco do sebe, ale dost zanikne jejich tvar a design
Ledvinky přemejšlím že koupím černý,stejně ty moje mám dost zničený a na ty lišty to není špatnej nápad.... přemejšlím o těhle ledvinkách,ale nevím jestli je to nastříkaný,nebo je to černej plast... nemáte s tím zkušenost??? Díkec