Ahoj kluci budu měnit spojku na svém voze rok výroby 5/96,
někde jsem se dočetl že při vracení přítlačáku se musí předepnout zvláštním přípravkem bmw. Platí to také u mého modelu? Děkuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spojka E39 528i
Měl bys tam mít samostavitelný přítlačák tudíš ho musíš nastavit zpátky do základní polohy.(poznáš to podle třech slabých pružinek na čele přítlačáku)
Dá se to zvládnout i pomocí tříramenného stahováku s podložkou o puměru vypínacího ložiska.A nebo vem přítlačák a zajed někam do servisu tento typ přítlačáku se používá i u jiných značek takže by ti to měly zvládnout nastavit.
Dá se to zvládnout i pomocí tříramenného stahováku s podložkou o puměru vypínacího ložiska.A nebo vem přítlačák a zajed někam do servisu tento typ přítlačáku se používá i u jiných značek takže by ti to měly zvládnout nastavit.
-
můžeš sem hodit fotku? docela mě to zajímá a nikde jsem nenašel žádný obrázek.Už jsem to párkrát řešil a vždy to nakonec skončilo výměnou přítlačáku.Soptiiik píše:Měl bys tam mít samostavitelný přítlačák tudíš ho musíš nastavit zpátky do základní polohy.(poznáš to podle třech slabých pružinek na čele přítlačáku)
fotku nemám tady je vídejo http://www.youtube.com/watch?v=qIf5nbjFFJI