Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Palubní počítač se sám kompletně vymaže 16:9 E39 r.2001

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hubajz

#1 Příspěvek od Hubajz »

Už se vám to taky stalo ? Mě se už 3x cca za pul roku uplně vymažou údaje na Palubáku.Zničeho nic, nebo to nějak jde ovlivnit?Jednou se mě to stalo pri silný bouřce,tak jsem to prikládl tomu.Ted ale za jizdy z ničeho nic.Vymaže se to komplet vše.Nestalo se vám to taky někomu?
Hubajz

#2 Příspěvek od Hubajz »

Hubajz píše:Už se vám to taky stalo ? Mě se už 3x cca za pul roku uplně vymažou údaje na Palubáku.Zničeho nic, nebo to nějak jde ovlivnit?Jednou se mě to stalo pri silný bouřce,tak jsem to prikládl tomu.Ted ale za jizdy z ničeho nic.Vymaže se to komplet vše.Nestalo se vám to taky někomu?

Ola ? ... nikdo nic ... nikomu se to nestalo ?
clay

#3 Příspěvek od clay »

Hubajz píše:
Hubajz píše:Už se vám to taky stalo ? Mě se už 3x cca za pul roku uplně vymažou údaje na Palubáku.Zničeho nic, nebo to nějak jde ovlivnit?Jednou se mě to stalo pri silný bouřce,tak jsem to prikládl tomu.Ted ale za jizdy z ničeho nic.Vymaže se to komplet vše.Nestalo se vám to taky někomu?

stalo se mi to na E60 resp. vynulovani probehlo po zamknuti auta, byl zkrat v kloubu patych dveri, po mesici se mi i ohlasila baterie jako vybita... verim, ze to bude i tvuj pripad, nic ti nezlobi?
Hubajz

#4 Příspěvek od Hubajz »

clay píše:
Hubajz píše:

stalo se mi to na E60 resp. vynulovani probehlo po zamknuti auta, byl zkrat v kloubu patych dveri, po mesici se mi i ohlasila baterie jako vybita... verim, ze to bude i tvuj pripad, nic ti nezlobi?

No pravě že nic nezlobí.Ale jednou se mě to stalo pri slejváku a pri boužce, tak jsi me asi navedl na správnou stopu.Asi pri vetší vlhkosti se to může skratovat.Ty dráty u tech 5tejch dveří trpí.Jednou jsem mel u XMka prelamanej kabel uplne, ale to m pak nešel central vůbec.Jeste jsem si rikal, že by třeba ten věhlasnej ježek co si žije"svuj" zivot taky tohle neuměl.Dekuju
ardo

#5 Příspěvek od ardo »

Asi 3x ten samej problém.Vždy po větším dešti a auto přestalo blikat
Hubajz

#6 Příspěvek od Hubajz »

ardo píše:Asi 3x ten samej problém.Vždy po větším dešti a auto přestalo blikat

A odhalil jsi čím to bylo ?
Dettektorr

#7 Příspěvek od Dettektorr »

Mě se to stalo letos v létě a ejhle před pár dny baterka v piči. Tak sem baterku nabil a pokud se to bude opakovat reklamace jí nemine, přecijen má ještě rok záruku.

Jinak baterku mám 100A ňákej Mamut nebo co.
Odpovědět