Podle mě nebudou.Ale můžeš je zkusit objednat a pak napsat jestli jdou nebo ne.Ona totiž E39 má jiné uchycení oproti ostatním autům.Třeba na E34 je taky nabízej a nejdou na ní jelikož má u řidiče jiné uchycení.
jo, taky sem řešil stěrače na E34 a dobral se k tomu, že tam bohužel žádnej z těchle údajně nepůjde... přitom stírají pěkně a tiše, měl jsem je na minulym autě. Dej vědět, jak jsi pořídil.
Na 90% nepůjdou. Tyhle rádobyodborné firmy to berou většinou jen podle délky stěračů a hned je z toho "sada přesně na míru".
Ale jak píšou kluci, zkus to a napiš
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Pokud nechceš investovat do nových orig. stěračů, tak doporučuji gumičky od Champion. Dělaj se na 39ku a jejich funkce je výborná a věřím, že ti udělaj stejnou službu jako orig. celé stěrače.
ja kupoval 2x origo sterace za 1200czk, ale porad mi nestiraly tak jak bych si predstavoval. Takze jsem se nastval a poprosil mechanika, at mi tam da jiny raminka s moznosti uchyceni jakychkoliv "flexi" steraců a jsem spoky! ted mam 1 sterac za 200czk a do 200kph fungujou velice dobre. Na 350z pouzivam taky nejaky smejdy z Bauhausu za 180czk a nemuzu si stezovat!