Dekuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Zapojeni zasuvky na tazne e39
- 
				Zave
 - Klubové ID: 90
 - Kontaktovat uživatele:

no, jezdim kazdy tyden 1x-2x nemecko a zpet, ted budu s vlekem, takze mlhovka se opravdu hodi, kor na prives, kde to mžoura ty obrysovky, pokud nejsou zrovna praskle 
 Nemam duvod nekomu poustet mlhovky do obliceje, ale ver mi ze kdyz jedes od pulnoci do 6ti rano v huste mlze co se da krajet, neni nic prijemneho a tady ta mlhovka dela opravdu hodne...  

- 
				Zave
 - Klubové ID: 90
 - Kontaktovat uživatele:

noo.. A jsme u toholibovka píše:A ty k tomu tažnému nemáš elektriku? Na E39 je elektroinstalace k tažnému s modulem který napájí zásuvku.Ale jestli si chceš odpálit lichtmodul tak si to klidně zapoj na tvrdo.
- Huska
 - Klubové ID: 200
 - Kontaktovat uživatele:

Brácha si dodával neorigo TZ a zapojil to klasicky na káble a žádný problém s tím není, takže bych se toho nebál a modul bych řešil až v případě, že to bude házet chybu. 
tuším že mlhovka vede levým D sloupkem

Ale tady vůbec nejde o házení chyby.Jde o to že světla jsou napájená z lichmodulu a pokud se zvýší odběr tak ten licht modul shoří.Huska píše:Brácha si dodával neorigo TZ a zapojil to klasicky na káble a žádný problém s tím není, takže bych se toho nebál a modul bych řešil až v případě, že to bude házet chybu.
Kup si bud origo elektriku na E39 ale je docela drahá a nebo levnější univerzální říkají tomu elektrika pro can-bus.Funguje to v podstatě tak že máš krabičku do krabičky vede jeden stálý plus nejlíp z pojistkovky a po zapnutí např.parkovaček ti v krabičce sepne relé ten stálý plus na parkovačky do zásuvky takže nenamáháš žádným vyšším odběrem light modul. ligt modul ti sepne jen relé což je nulanula nic

- 
				all
 - Klubové ID: 1018

Zave,  já sem řešil stejný problém, vyřešil jsem ho jednoduše.
udělal jsem si z 5ti 12v relátek "spínací modul"
přivedl jsem tam signály: světel, brzd a blinkrů . Ty sem chytil u světel.
Mlhovkou sem špekuloval, nakonec sem sundal kryt řidičova zadního reproduktoru ve stropě a tamtudy vede svazek dopředu, tam sem se chytil sig. mlhovky.
Neodpálíš tím LCM
Ten svůj udělaný modul napájím z baterie přez pojistkové pouzdro kde mám na podval vyzkoušené 10A stačí
dokonce se tendle modul dá koupit někde na netu sem to viděl u tažných zařízení, ale chtějí za něj cca2500kč což mi přijde hodně.

udělal jsem si z 5ti 12v relátek "spínací modul"
přivedl jsem tam signály: světel, brzd a blinkrů . Ty sem chytil u světel.
Mlhovkou sem špekuloval, nakonec sem sundal kryt řidičova zadního reproduktoru ve stropě a tamtudy vede svazek dopředu, tam sem se chytil sig. mlhovky.
Neodpálíš tím LCM
Ten svůj udělaný modul napájím z baterie přez pojistkové pouzdro kde mám na podval vyzkoušené 10A stačí
dokonce se tendle modul dá koupit někde na netu sem to viděl u tažných zařízení, ale chtějí za něj cca2500kč což mi přijde hodně.