tady ti toho stejně asi nikdo moc neřekne, prioritní je záznam v TP... můžeš mít nakrásně euro 15 a bude ti to k ničemu, pokud ti to někdy v minulosti nějaká lemra ouřednická do toho techničáku nevyplnila...
Díky pánové,doufám že aspoň Euro 1..Euro 0 to nevim,to měli většinou auta s karburátorem apod. a bez katu..takže to mě doufám mine..Hned jak dostanu TP do ruky,podám sem info třeba se to někomu bude hodit
Měl jsem E30 325iX z roku 1988 a ta plnila euro2, měla z Říše grüne plakette. M20B20 v E34 je generačně stejný motor, mohla by plnit stejnou normu. Co je ve velkém TP v sekci Emise? (řádek V.9)
Jj, kdyz to ma predelavku tak plati to co rika Francis. Ale musi byt radne zapsane a do ceskeho technicaku to musi panove uredni taky opsat a ne cpat tam jen udaje z vyroby a neuznat zmeny.
Tak v kolonce V9 Emise ve velkem TP nic není,repsektivě tato kolonka je nevyplněna..to nejspíš znamená že to bude za těch 10 000kč ta eko dan vydte?..je tu možnost si to nechat zapsat? Konkretně zajít si,nechat zkontrolovat emise apod a poté zapsat do TP jakou euro normu mi to plní?..
dekra přece vydává ty barevný nálepky tak to tam musej udělat, nemůžeš mít třeba červenou nálepku a platit desítku, když je tam nezjištěno, protože se tím dřív nechtěl nikdo zabejvat, tak teď by mohl, když za to chtěj takovej ranec.