Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Motor M54 3,0i přestane táhnout

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
danulah

#1 Příspěvek od danulah »

Mám takový problém,motor jede super,ale když vytočím třeba trojku nad 5t otáček a pak dám čtverku a sešlápnu plyn auto přestane táhnout a jede jakoby na míň válců.Zařadím neutrál vypnu motor a hned nastartuju a je vše ok,pak zase vytočím a zas špatně.Díky za rady a postřehy.
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

a nerozsviti se pritom kontrolka motoru na budicich? Me tohle podobne delal nouzovy rezim kdyz mi odeslo cidlo vacky...
danulah

#3 Příspěvek od danulah »

xdentist píše:a nerozsviti se pritom kontrolka motoru na budicich? Me tohle podobne delal nouzovy rezim kdyz mi odeslo cidlo vacky...
Ne vůbec nic se nerozsvítí,jen začne jed jako na míň válců
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Co je to, že začne jet na míň válců? Motor se hádá nebo jen ztratíš výkon? A dělá to při teplém nebo studeném motoru? Tohle vypadá opravdu na čidlo vačky, ale to bi měla diagnostika odhalit. Zajeď na ní, ať tady nemeditujeme. A budeš vědět hned, co je za problém.. Ostatně, tohle můžou dělat i svíčky, esli je to benzin. Mno uvidíš..
danulah

#5 Příspěvek od danulah »

Maxiczech píše:Co je to, že začne jet na míň válců? Motor se hádá nebo jen ztratíš výkon? A dělá to při teplém nebo studeném motoru? Tohle vypadá opravdu na čidlo vačky, ale to bi měla diagnostika odhalit. Zajeď na ní, ať tady nemeditujeme. A budeš vědět hned, co je za problém.. Ostatně, tohle můžou dělat i svíčky, esli je to benzin. Mno uvidíš..
Je to benzín a svíčky jsou nové asi 2000Km.Při studeném nevím nehoním auto za studena.Po vytočení a přeřazení auto přestane táhnout a když přidám plyn nejde do otáček a jako by vypadly válce
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Zajeď na diag.. Bude to čidlo vačky.. :)
Odpovědět