Servus, borci, mám v autě hlasové ovládání, které funguje, ale nějak si spolu nerozumíme. Např. řeknu CD, hledá adresu v tel. seznamu, kiterou chce následně smazat, atd. V návodu k autu to není, návod od radia/navigace (mám mk.2) nevlastním. Prosím o pomoc, jak to vyresetovat a naučit na můj hlas, stačí mi jen odkaz na návod v němčině/angličtině. Díky předem
Je to možné, ale ani když zadám jméno které je na SIM, tak ho nenajde. Skáčou tam pouze něm. čísla mobilů (auto je dovezené z D). Takže ta čísla jsou zřejmě někde uložená a ty bych chtěl tím pádem smazat (v telefonu určitě nejsou).
můj postřeh je že zmáčknu tlačítko a když říkám čísla tak pani je opakuje a zapisuje na displej zajímá mě to teda taky ale moc užitečný mi to teda nepřijde
taky jsem to ted z nudy studoval-vzal jsem si papír,opsal jsem její slavné hlášky-přeložil ale nikam jsem se nedostal Mám origo knížku i s těma všema hláškama ale je v němčině Chtěl jsem ten tel.oprášit ale nějak nespolupracuje-přestal mi úplně fungovat,displej je jako pži vypnutém telefonu-teda tam nic není a ani nesvítí Mě ted zajímá estli se ten aparát nějak zapíná nebo je zaplej pořád-má ten telefon vůbec svítit,myslím displej a tlačítka Myslím mám Motorolu..
Já mám obyč. telefon Nokia 3110 a když ho vytáhnu z držáku a odpojím, tak funguje jako úplně normální telefon, po připojení se chová úplně stejně, dokonce se ani neobjeví symbol autíčka, jako u Nokia handsfree. Ta tvoje Motorola je normální GSM telefon, nebo je to pevný autotelefon (sluchátko na drátě)?
viki9 píše:Já mám obyč. telefon Nokia 3110 a když ho vytáhnu z držáku a odpojím, tak funguje jako úplně normální telefon, po připojení se chová úplně stejně, dokonce se ani neobjeví symbol autíčka, jako u Nokia handsfree. Ta tvoje Motorola je normální GSM telefon, nebo je to pevný autotelefon (sluchátko na drátě)?
no já mám pevný-tedy s kabelem ale jestli funguje i když se odpojí ta šnůra tak to nevím-každopádně je displej úplně mrtvej-nesvítí,nereaguje,prostě nic....
Já to mám v E38 a paní reaguje na pokyny k navigaci. Například hotel, restaurace, parkoviště, čerpačka.... když to správně kdákneš v němčině, tak to začne hledat v navigaci a vyjede seznam těch nejbližších
No to je super, ale já bydlím v Brně. Jsi schopen to naskenovat, nebo poslat za úplatu poštou, já si to ofotím a pošlu zpět? Nebo Tě napadá jiná možnost?