Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chvění ve volantu e39
Jo jo, mam to samý... Když brzdim z cca 130 a víc trošku razantnějí, tak se mi to taky chvěje, myslel jsem, že je to přední nápravou, tak jsem jí vyměnil (stejně byla v prdeli), ale zlepšilo se to jen nepatrně, asi proto, že tam nejsou už takový vůle, tak se to nemá kam klepat, ale vibruje to dál. Kotouče mam už doma od TRW, ale ty starý nejsou zas tak v prdeli, takže to vydržim a dám je tam až na jaře.
- cmelak
- Klubové ID: 2687
To je celkem jasna vec ze to jsou zkrouceny predni kotouce kdyz brzdis z rychlosti, kdyby to bylo kolama tak ti to preci dela i kdyz nebrzdis, kazdopadne az si tam das novy kotouce tak je treba je trochu zajet nez na ne dupnes ze 150 jinak se ti zkroutej zase.
Vzdycky to zkrouceni je tim ze ma kotouc dlouho vysokou teplotu a vyssi teplotou se taky zelezo roztahuje.
Kup si keramiky a mas klid:)
Vzdycky to zkrouceni je tim ze ma kotouc dlouho vysokou teplotu a vyssi teplotou se taky zelezo roztahuje.
Kup si keramiky a mas klid:)
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Maxiczech píše:Bacha na to kluci.. Mě to taky dělá, když jedu do práce..Je to při odbočce na Brandýs nad Labem.. Řešil jsem to na heveru, vyvažoval pneu, řešil jsem brzdy a je to nerovnost na vozovce..
Jinde mi to nedělá.. Tak, aby jste nevyměnili půl auta, kvůli vyšitlému asfaltu..