Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zamknutí na D.O.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Připojím se, ovšem mám dálkové zamykání dodělané modulem CL-305Click od výrobce Jablotron, taky mi to nebliká, ovšem to asi nebude tím že je to vypnuté v ECU že?... to bude asi blbě napojený ta dálka což?.... chtěl bych to něják sprovoznit, nemá s tím někdo zkušenosti? a taky bych chtěl dodělat dojezd oken - vše to umí, jen to nefunguje.
Jinak vše jde jak má - Doublelock, při zamknutí zhasne osvětlení interiéru, prostě vše běží dobře, jen ty okna a blinkry nejdou.. :/
Jinak vše jde jak má - Doublelock, při zamknutí zhasne osvětlení interiéru, prostě vše běží dobře, jen ty okna a blinkry nejdou.. :/
Pan Don Ondoň bude trošku mimo, že?
U e-39 je právě skvost to, že když někdo ze spolujezdců (kamarádů či z rodiny) špatně zavře dveře, ty zamkneš dálkou a blinkry nebliknou, tak je něco špatně a vrátíš se k autu. Špatně dovřené dveře a blikače nebliknou. Třeba jen, aby tam nenapršelo, víš? Ondoni.. Ty máš asi kolotoč v makovici, co?
Tak už to nehul a nepiš sem nesmysly. Všechno má svůj význam a zrovna, že ty o tom nic nevíš, nemusí být kolem tebe všechno "loutkové divadlo" jen pro to, že ty tomu nerozumíš..

Tak už to nehul a nepiš sem nesmysly. Všechno má svůj význam a zrovna, že ty o tom nic nevíš, nemusí být kolem tebe všechno "loutkové divadlo" jen pro to, že ty tomu nerozumíš..

Některé věci prostě ve všech modelech zůstavají deaktivované a je mi to záhadou. Ale aktivovat to umím .. mnoho lidí za mnou jezdí s tím, že jím nefunguje blikání při odemykání a zamykání .. některým chybělo něco jiného zásadního .. ale jestli někdo chcete... tak se stavte a já vám auto překóduji jak budete chtít a co budete chtít ...
DjPILLI píše:No a co když mám Dalkové zamykání dodělané Modulem CL-305Click? To pujde blikání taky aktivovat přes diag. nebo je to prostě blbě zapojený ten modul?....
Nevím, co je CL-305Click, ale pokud nějaká dodatečná dálka, tak asi montér nepřipojil blinkry. U e39 to totiž kvůli lichtmodulu není jen připojit drát "blinkry" z dodatečné dálky na jinej drát v autě

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Modul CL305Click je toto - http://www.jabloshop.cz/zabezpeceni-voz ... o-zamykani prostě dodatečně dodělaná dálka, nebo náhrada za odešlou origo dálku...
No, to chápu že je jelikož je tam lichtmodul tak to nejde jen tak jako připojit drát sem a tam
Zajímalo by mě zdali někdo ví jak na to, kam co zapojit, aby to blikalo 
No, to chápu že je jelikož je tam lichtmodul tak to nejde jen tak jako připojit drát sem a tam