Ahoj. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s diagnostikou na e34 525 TDS r.v. 1996. Mám toto auto a přemýšlím o koupi Carsoft 6.5. Jen nevím, co vše s ní budu moct dělat. Strášně rád bych, aby mi to ukázalo i on-line hodnoty - třebas jakou teplotu ukazují všechna teplotní čidla auta - venkovní teplotní čidlo, teplotní čidlo interiéru, teplotní čidlo levé a pravé části topení, teplotní čidlo nafty... popř. i kolik procent mám přidaného plynu atd... Umí tohle carsoft?? A na mém e34??:) Případně nějaká jiná cenově dostupná diagnostika?
Díky moc...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaká diagnostika na e34 525TDS
-
- Klubové ID: 1836
myslim ze carsoft ti nepomoze, ten tusim nepodporuje e34 a ak ano, tak urcite necita live-data.
Pre svoje auto potrebujes interface typu ADS (KL) a bude ti stacit program INPA, pripadne DIS.
Vacsinou tie ADS interface funguju spolahlivo len cez realny seriovy COM port, takze potrebujes aj starsi laptop s COM portom. Najlepsie IBM T30.
Pre svoje auto potrebujes interface typu ADS (KL) a bude ti stacit program INPA, pripadne DIS.
Vacsinou tie ADS interface funguju spolahlivo len cez realny seriovy COM port, takze potrebujes aj starsi laptop s COM portom. Najlepsie IBM T30.
No tak T30 zrovna mám - sem si ho kvůli tomu koupil víceméně už dřív... jdu študovat, co k té INPĚ nebo DIS potřebuji:)) Takže třebas tohle by mi ukázalo live-data na mé e34??airbone píše:myslim ze carsoft ti nepomoze, ten tusim nepodporuje e34 a ak ano, tak urcite necita live-data.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-Scan ... 3cb23021c4
aby správne fungovala diagnostika môžeš použiť aj redukciu na com port cez tú kartu do notebooku, akurát cez USB redukcie to nefunguje, mám to odskúšané
s carsoftom len vyčítať pamäť závad a nejaké ďalšie veci ale nič moc, veď za 50€ by sme čo chceli, s lepšiou diagnostikou by si mohol vyčítať aj dávku paliva, a ďalšie zaujímavé live hodnoty ale aj to závisí od daného motora e39 TDSká plne spolupracujú s diagnostikou ale u e34 nie na všetkých sa dajú vyčítať niektoré hodnoty, takže aby si nekúpil niečo čo ti bude na nič, najlepšie by bolo ísť s autom za niekym kto má napr. tú danú diagnostiku čo potrebuješ odskúšať a keď všetko OK tak si kúpiš aj ty, dáš zato niekomu možno 10€ ale aspoň vieš do čoho ideš
s carsoftom len vyčítať pamäť závad a nejaké ďalšie veci ale nič moc, veď za 50€ by sme čo chceli, s lepšiou diagnostikou by si mohol vyčítať aj dávku paliva, a ďalšie zaujímavé live hodnoty ale aj to závisí od daného motora e39 TDSká plne spolupracujú s diagnostikou ale u e34 nie na všetkých sa dajú vyčítať niektoré hodnoty, takže aby si nekúpil niečo čo ti bude na nič, najlepšie by bolo ísť s autom za niekym kto má napr. tú danú diagnostiku čo potrebuješ odskúšať a keď všetko OK tak si kúpiš aj ty, dáš zato niekomu možno 10€ ale aspoň vieš do čoho ideš