Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
4:3 komplet?
To mě zajímá jestli ta instalace stojí za to
Taky jsem dumal jestli to tam nandat..Rozmejšlel jsem jestli pořídit ten neorig.tuším se jmenuje Dynavin ale ta prý neumí ovládat bufika kterého používám-takže do ní nejdu a tohle se mi zdá moc pracný-co jsem slyšel tak to toho moc neumí
Dáš vědět jak jsi dopadl s montáží?

No prej mzsim rozebrat skoro cely auto vevnitr:D dneska jedu za kamaaradem aby zkusil jestli to vubec funguje tam je 50 tisic zastrcek... Ja cet nekde v nejakYm foru ze to dela za 1500 to je dobra cena mi prijdebibikuba píše:To mě zajímá jestli ta instalace stojí za toTaky jsem dumal jestli to tam nandat..Rozmejšlel jsem jestli pořídit ten neorig.tuším se jmenuje Dynavin ale ta prý neumí ovládat bufika kterého používám-takže do ní nejdu a tohle se mi zdá moc pracný-co jsem slyšel tak to toho moc neumí
Dáš vědět jak jsi dopadl s montáží?
![]()
Jaktoze i budiky ? Snad ja to nebudu muset delat i kdyz mam dysplej v cudu tak bych je koupil noooo.. A jestli se muzu zeptat tak ta cd mechanika tak jde pustit video na cd? Diky :lol:A nema nekdo nahodou nejaky schema zapojeni???Kantry píše:To je pravda, jediny co nemusis vyndavat je sedadlo spolujezdce, delal jsem to na svym a znova bych do toho asi nesel.. vypada to ze mas vsechno, ale ja musel menit i budiky...
To ani nevim z ceho to je .... Mam jen ten changer a cd mechaniku na mapy asi ..ale jinak je snad vsechno z e38 krome obrazovkY a bylo mi receno ze to pujde bezproblemu zapojit tak sem zvedavej... Zkusim se tu podivat tak dikyKantry píše:Budiky nechtely komunikovat, nejakej problem s kodovanim.. tak jsem musel koupit jiny.. z cd changeru video nepustis.. mel bys mit taky ten mensi changer, tenhle je asi z e38 ne ? .. btw nekdo tu kdysi nabizel retrofit manual na instalaci, tak zkus hledat....