Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Studený start E39 540i
Ahoj,mám problém se startováním nebo spíše se studeným volnoběhem.Auto normálně nastartuje ale volnoběh je jako by se válce hádaly a motor se celej třepe.Po ohřátí vše funguje normálně.Teď jsem byl na delší cestě a tankoval jsem ve francii, belgii a nakonec v německu a právě ve francii to začalo takhle blbnout.Měl jsem podezření na špatný benzín ale v německu snad maj benzín dobrej.
Čidlo na klice mám nové origo cca 4 roky , na vačce také origo cca rok.
Děkuji za náměty rady a odpovědi. S pozdravem PavelP
Čidlo na klice mám nové origo cca 4 roky , na vačce také origo cca rok.
Děkuji za náměty rady a odpovědi. S pozdravem PavelP
- soukupadam
-
Ach jo , je vidět , že moje náměty nebo požadavky nebo specifikace závady nikdo nečte. Viz příspěvky kolegů.Nechápu . když třeba napíšu , že mám nové svíčky - raekce mohly by to být svíčky.A´t se objeví jakákoliv závada u tohodle asi vyjímečného vozu tak mě doposud nikdo tady z fora neporadil.Vždy jsem se musel spolehnout sám na sebe.Naposled jsem byl v BMW servisu v západním německu.
))
A proto jsem tu taky dlouho nebyl.Řeší se tu samý krávoviny pořád dokola a nic zásadního.
Tak,že asi proč tu být ???
Takže Vážení asi Pá Pá

A proto jsem tu taky dlouho nebyl.Řeší se tu samý krávoviny pořád dokola a nic zásadního.
Takže Vážení asi Pá Pá
-
- Klubové ID: 4004
Chlape, ty ses komediant. Na tak obecny popis zavady, kterou muze zpusobovat nekolikero veci bys chtel na dalku konkretni odpoved a nejsi ochotny ani popsat dalsi okolnosti?
BTW spolehnout se na sebe bych chapal, ze si to nakonec opravis sam a ne ze jedes do zapadniho nemecka
BTW2 by me docela zajimalo cim se zivis, ze od okoli pozadujes konkretni odpoved na nekonkrenti otazku, umis to same i opacne kdyz se tebe nekdo podobnym stylem zepta?
Rano kdyz vstanu se mi mota hlava a boli me bricho. Pak me to prejde. Pred mesicem jsem byl u zubare a mam dve nove plomby. Nevite cim to muze byt?
BTW spolehnout se na sebe bych chapal, ze si to nakonec opravis sam a ne ze jedes do zapadniho nemecka

BTW2 by me docela zajimalo cim se zivis, ze od okoli pozadujes konkretni odpoved na nekonkrenti otazku, umis to same i opacne kdyz se tebe nekdo podobnym stylem zepta?
Rano kdyz vstanu se mi mota hlava a boli me bricho. Pak me to prejde. Pred mesicem jsem byl u zubare a mam dve nove plomby. Nevite cim to muze byt?
-
- Klubové ID: 2567
PavelP píše:Ach jo ,.....
Naposled jsem byl v BMW servisu v západním německu.))
Takže Vážení asi Pá Pá

.. v západním německu ?
Bez diagnostiky se asi nehneš z místa.
Když je to po ohřátí v pořádku, tak já bych tipoval váhu vzduchu + dalších min. cca 50 mikro/makropříčin.
Chceš takovouhle tipovačku ?
Zajímalo by mě, až to vyřešíš ( pravděpodobnost je vysoká ), čím to bylo.
weNTyll píše:Chlape, ty ses komediant. Na tak obecny popis zavady, kterou muze zpusobovat nekolikero veci bys chtel na dalku konkretni odpoved a nejsi ochotny ani popsat dalsi okolnosti?

jinak od PavelP se asi nedozvis ze by jsi mel jit k doktorovi aby te vysetril ale nejakou tipovacku typu: Spadl jsi ze schodu, dosla indulona, zcákal jsi se jak pes,atd...