Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nestartuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj potřeboval bych pomoc, včera za jízdy mi najednou zhasl motor tak zastavim, zkusim nastartovat hned to chytlo a ujedu asi 200m a zase zhasl a pak už nešlo nastartovat jenom točí ale nechytne. Připadá mi jako by tam nešel benzín. Nevíte jak zkontrolovat palivovou soupravu kontrola relatka, čerpadla, a nevim ještě co by to mohlo být. Máte někdo nějaké rady jak to můžu zkontrolovat díky za pomoc
- voTon
- Kontaktovat uživatele:
u benzinaka nema hladina v nadrzi na cerpadlo vliv, alespon o tom nevim. Nicmene cerpadlo by to byt mohlo, bylo by dobry zkontrolvoat diagnostikou i senzor otacek na klice, je to relativne casta zavada u m52 a to cidlo dava zakladni udaje pro chod motoru, bez toho nikam nejdeme...
cidlo novy Meyle 1350Kč
čerpadlo použity 1500
čerpadlo novy Pierburg 2790 Kč
cidlo novy Meyle 1350Kč
čerpadlo použity 1500
čerpadlo novy Pierburg 2790 Kč
To může být klidně i palivový filtr nebo svíčky. Je důležité napsat, zda-jsi nějak krátce před tím problémem netankoval. Mohl jsi natankovat nějakej shit benzín. Vadné čerpadlo vyloučíš tím, že odmontuješ hadičku v motorovém prostoru, co ti jde z nádrže a otočíš klíčkem. Poté musí palivo pod slušným tlakem cákat ven. Samozřejmě hadičku do nějaké nádoby a s vychladlým motorem, aby ti to nevzal plamen.
Jinak mě čidlo na klice dělalo to, že mi za studena motor normálně jel a jak jsem vypnul motor za tepla a chtěl nastartovat, tak to trvalo déle, ale chytlo to. Pak to za tepla nedrží otáčky a občas to zdechlo. Ale myslim, že se touto závadou (čidlo na klice nebo lambda sonda) dostane motor do režimu "nouze", ale jede. Blbě, ale jede.. Pokud jsi dloho neměnil svíčky, tak tím bych asi začal, potom palivový filtr a pokud ani to nepomůže, tak bych volil tu diagnostiku..

e34 318g pri jizde na plyn prestalo jet. Zkusil jsem prepnout na benzin a nic. K diagnostice se nedostanu, zkusil jsem zkontrolovat svicky - ok, cidlo na klice vypada taky v poradku, tak jsem chtel vyndat benzinove cerpadlo a nedari se mi ho vyndat ven. Hadicky odpojeny, plovak jde ven, ale samotne cerpadlo se mi nedari vyndat. Poradi nekdo jak na to? Diky
-