Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TV u e39
Máš dvě možnosti, koupit origo hybridní tuner a vyměnit za analogovej, ovládání pak zůstane stejný jako doposud nebo koupit externí DVB-T tuner - settop box a ovládat ho dálkovým ovládáním
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
-
ted sem koupil E39 s TV 16:9 a mam samej problem, koupil sem DVBT primac malicky s napajanim 12V zatial ho prerabam na antenu v aute. Jednoduche riesenie ALE zatial som ho neodskusal nemam cas, riesim rozsirenie naprav, vyfuky, sanie atd............. potom bude narade interier ale napisem ako som dopadol!!! Pokial to neporiesis.
Inak ziadna veda - pokil si neni debil /s prepacenim a nebrat vazne/ nemusis vrazat lowe do kktin a poriesit to ako ja vyde ta to na 245kc aj s koaxialom - len sa musis trosku pohrat s IN a OUT a najst pouzitelne miasto a napajanie zatial som to nevolil.
Inak ziadna veda - pokil si neni debil /s prepacenim a nebrat vazne/ nemusis vrazat lowe do kktin a poriesit to ako ja vyde ta to na 245kc aj s koaxialom - len sa musis trosku pohrat s IN a OUT a najst pouzitelne miasto a napajanie zatial som to nevolil.