Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chladíš chladím chladíme - problémek
ja mam tento problem tez a uz delsi dobu, mam e34 530i 8 valcu - ma tendenci se prehrivat, mam new chladic, termostat i snimac teploty, furt stejny - visko v poho..mechanik me porad utesuje ze je to naprosto normalni, rucicka v teplejsich se pry v poho muze dostat na 2/3 budiku, ale nesmi jit dal. toto uz je hodne zvysena teplota ale pokud je visko ok, s prehledem uchladi... pry dost pomaha zapnout klima ale pry to nemusi byt stoprocentni, a co se tyce zastaveni u benziny s horkym motorem v horku, tak to mi rikali i v bmw ze ok, teplota muze po startu vystrelit ale zase nesmi vic jak 2/3.. pokud nekde stojis a teplota leze - jako me - nejlepsi je rozjet a uchladit - ne vzdy to jde kuli zacpam - nejhorsi je vypnout motor - teplota poroste rapidne rychleji jak uz nekdo uvadel kuli cerpadlu co se netoci...samo ze kdyz uz jde pres 2/3 a jede dal tak jedine vypnout... a posledni - zapnout topeni kuli strate tepla z motoru plati mozna jen u skodovek, na e34 zadny vliv topeni nema, akorat vam bude jeste vetsi vedro......tak snad pomuze... jinak ja takhle jezdim uz dva roky, v horku preleze ale vse uchladi....
Přátelé dnes jsem po rodinném výletě jsem si všiml žemi prosakuje chladič v místě na straně řidiče a to zkrz ten horní výpouštěcí šteft,,zkoušel jsem vyšroubovat matku a pod ní dát na ten šteft těsnění ,které tam v origo stavu být nemá,ale stejně to prosakuje nijak razantně ,ale jo je to poznat že tam pod tím něco stejká...
dotaz je takový-když vymontim matku toho šteftu a zatlačim do něj tam mi vyteče voda z chladiče-tedy část,,dá se ten šteft vytahnout ?a na něm nějaký o-kroužek a o jaké velikosti?díky moc,E-34 525 TDS
dotaz je takový-když vymontim matku toho šteftu a zatlačim do něj tam mi vyteče voda z chladiče-tedy část,,dá se ten šteft vytahnout ?a na něm nějaký o-kroužek a o jaké velikosti?díky moc,E-34 525 TDS
tak to těsnění pod matici nebylo třeba ale dal jsem tam těsnění z tvrdé pryže a neteče,protože to teče pod tím nalisovaným kroužkem pod kterým je ten šteft ,je to tam nějak blbě odlitý či nalislý páč si neumim nijak jinak představit jak by tam ten šteft dostali.tudíž jsem si včera cvičně vyndal chladič ,vylil vše-na léto stejně jedině dobře,a trochu to víc odchlíp a napral jsem okolo solidním způsobem průmyslové dvousložkové teplotní lepidlo a zatim drží,ale tohle by mě fakt nenapadlo.a stejně nevim k čemu ty dva štefty jeden hore ndruhý dole jsou,odvzdušovací ?nebo čistě na výpust??
byl to chladič pro auta s atomatickou převodovkouradokrno píše:tak to těsnění pod matici nebylo třeba ale dal jsem tam těsnění z tvrdé pryže a neteče,protože to teče pod tím nalisovaným kroužkem pod kterým je ten šteft ,je to tam nějak blbě odlitý či nalislý páč si neumim nijak jinak představit jak by tam ten šteft dostali.tudíž jsem si včera cvičně vyndal chladič ,vylil vše-na léto stejně jedině dobře,a trochu to víc odchlíp a napral jsem okolo solidním způsobem průmyslové dvousložkové teplotní lepidlo a zatim drží,ale tohle by mě fakt nenapadlo.a stejně nevim k čemu ty dva štefty jeden hore ndruhý dole jsou,odvzdušovací ?nebo čistě na výpust??
pořídil jsem tedy jiný čistý ,neprosakující.ale nějak mi to od té doby uníká skrz víčko na nádobce pro vodu a dál vytéká s podběhu,bud mi to tlakuje do okruhu chlazení ,nebo je v prdeli víčko,jiný možnosti nejsou.zítra nový víčko a pak jedině .....
otázky:
1-cirkulující voda - hadička která vede od chladiče zpět do nádoby má tam protékat porád voda nebo v INTERVALECH-ne v kuse(za studena pouze teče po ohřátí stříká,
2.hadice po projetí stylem město,okrsky a nakonec dálnice šla jak horní tak dolní dvouma rukama zmačknout k sobě,jednou rukou zhruba do jedný třetiny hadice
3odvzdušnění.měl bych to řešit?neměl bych při teoreticky bezůhoném motoru poze za studena nalít vodu do plna a jít od toho?tak jsem to vždy dělal,ale nikdy jsem nezkoumal zda-li s přepadový hadičky kape něco pod pravý podběh až po přečtení určitých témat a výměně chladiče.
děkuji moc,
eště poslední věc.teplota je normální i ted po projetí byla na středu ,ale když jsem zastavil a zapnul topení na červeno a odevřel všechny ofuky a větrák na 4,teplota vylezla půl milimetříku za půlku- sepnul větrák klimatizce ,a vypnul až po šlápnutí na plynový pedál a po přidání plynu na 2000 otáček zhruba na 5 vteřin.je to normální?
a pokud vyměním víčko a stále mi to bude úpropouštět zkrz něj bude to to co si asi myslím?
otázky:
1-cirkulující voda - hadička která vede od chladiče zpět do nádoby má tam protékat porád voda nebo v INTERVALECH-ne v kuse(za studena pouze teče po ohřátí stříká,
2.hadice po projetí stylem město,okrsky a nakonec dálnice šla jak horní tak dolní dvouma rukama zmačknout k sobě,jednou rukou zhruba do jedný třetiny hadice
3odvzdušnění.měl bych to řešit?neměl bych při teoreticky bezůhoném motoru poze za studena nalít vodu do plna a jít od toho?tak jsem to vždy dělal,ale nikdy jsem nezkoumal zda-li s přepadový hadičky kape něco pod pravý podběh až po přečtení určitých témat a výměně chladiče.
děkuji moc,
eště poslední věc.teplota je normální i ted po projetí byla na středu ,ale když jsem zastavil a zapnul topení na červeno a odevřel všechny ofuky a větrák na 4,teplota vylezla půl milimetříku za půlku- sepnul větrák klimatizce ,a vypnul až po šlápnutí na plynový pedál a po přidání plynu na 2000 otáček zhruba na 5 vteřin.je to normální?
a pokud vyměním víčko a stále mi to bude úpropouštět zkrz něj bude to to co si asi myslím?
tak víčko jsem rozdělal a nějakej bordel tam byl ale s tim proč to propouští asi nic společnýho,každopádně pročištěno a odskoušen ventilek,nevim co by se na něm mělo posrat je to jen pružinka s těsněním,kterou i pusou přetlačim a stačí mi fakt málo,propoští jen co trochu zatlačim vzduch z huby,červenat se u toho nemusim a řekl bych že 1,4bar pusou nedám.Ale zas fakt jsem nenašel nic co by vypadalo špatně,takže nevim hodim nový víčko a uvidim.
víčko nový ,sice za 200 kila ,ale nový a stejně to srčelo ven z přepadu za 20 km celá nádobka..co z toho plyne??
přijel jsem a zkusil vyndat vodní pumpu a ta je v pohodě..vyjmu termostat a zkouška v rychlovarce proběhla ok...
prosim vás k čemu je ta trubka pod termostatem co vede za motor? díky moc...od termostatu do nádobky je možný že to mezi termostatem a tou trubicí je zavzdušněný ???
přijel jsem a zkusil vyndat vodní pumpu a ta je v pohodě..vyjmu termostat a zkouška v rychlovarce proběhla ok...
prosim vás k čemu je ta trubka pod termostatem co vede za motor? díky moc...od termostatu do nádobky je možný že to mezi termostatem a tou trubicí je zavzdušněný ???