Ahoj,
mám automat po výměně filtru, oleje, nějakého ventilu a převodovka řadí dobře žádný problém.
Jen se mi občas stane, že když zařadím na místě D/R tak to jako cvakne (lupne). A pak třeba když jedu a sundám nohu z plynu tak to taky tak udělá. Jako by byla někde vůle, je to slyšet odspodu auta, ale nevím nemyslím si, že by to byla převodovka. Nemůže to být vůle na kardanu nebo diferáku ?!
Nesetkal jste se s tím někdo ? Dík K
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automat lupnutí (cvaknutí) 530D, E60
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to poznáš, u mě když jsme na to koukali na zdvyži, tak má taky svý zasebou, chystám se na ní někdy v příštím měsíci. (myslim že jsme zahejbali s kardanem a byla viděl vůle kolem těch kovových čepů) Jinak nevim jak se to projevuje u automatu, ale u manuálu to poznáš hlavně při klidné jízdě. Pokud ubereš plyn a zase jmně přídáš plyn, tak pocítíš cuknutí, prodlevu. To samé při mírné deceleraci.kubassszx píše:OK díky mrknu nato, nejlépe na heveru nebo jámě vid ? Pokud má velkou vůli tak bude i na oko vidět ne ?
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to poznáš, u mě když jsme na to koukali na zdvyži, tak má taky svý zasebou, chystám se na ní někdy v příštím měsíci. (myslim že jsme zahejbali s kardanem a byla viděl vůle kolem těch kovových čepů) Jinak nevim jak se to projevuje u automatu, ale u manuálu to poznáš hlavně při klidné jízdě. Pokud ubereš plyn a zase jmně přídáš plyn, tak pocítíš cuknutí, prodlevu. To samé při mírné deceleraci.kubassszx píše:OK díky mrknu nato, nejlépe na heveru nebo jámě vid ? Pokud má velkou vůli tak bude i na oko vidět ne ?