Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DSC
caut chcel by som sa opytat ci ma niekdo skusenost zo systemom DSC nakolko som pocul " neviem ci je to pravda " ze v 5 er po face lifte je od r.v. 2000 DSC ine ako v 2001 alebo az 2003 ze vraj v 2002 je uz tretia generacia systemu , nieje to nejaky blud nebo hovadina ? to by znamenalo ze DSC r.v. 2000 ma ine DSC system ako 2002 ? diik
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
není to zcela o roku výroby ale podle toho co si kdo objednal do nového auta.rxe píše:caut chcel by som sa opytat ci ma niekdo skusenost zo systemom DSC nakolko som pocul " neviem ci je to pravda " ze v 5 er po face lifte je od r.v. 2000 DSC ine ako v 2001 alebo az 2003 ze vraj v 2002 je uz tretia generacia systemu , nieje to nejaky blud nebo hovadina ? to by znamenalo ze DSC r.v. 2000 ma ine DSC system ako 2002 ? diik
u silnějších modelů byl standard ASC+T
příplatek: DSC nebo DSCIII (tuším od 2002) rozdíl je v rychlosti a citlivosti reakce .. má víc čidel ale primární funkce je stejná

-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho maníka pozdravuj a nech si ďalej číta múdrosti na internete. DSC je viacej verzií, okolo 2002 mali 5er verziu II, po II-ke dostala mám pocit ako prvá X5-ka verziu III ktorá je softwarovo vylepšená ako na citlivosť tak aj na funkcie (pridaný "program" na zjazd z kopca napríklad)... Takže nie, nie je jeden druhrxe píše:dnes som sa bavil z jednym manikom od toho co rozumie a vie z BMW a povedal je je to blbost je jeden druh DSC

d(- -)b
-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
Presne nepoviem čo kedy to malo, ale ak si dobre pamätám, známy mal 2000-ku kde vo výpise od dealera (na základe VIN kódu) bola zmienka o DSC II. Nejaké dokumenty zas poukazujú na to, že E39 má po celú dobu DSC III, tak v tomto Ti neporadím. Hlavné ale je, že DSC má viac verzií a presne to budeš vedieť len na základe výpisu od dealera 
Edit: rýchlym hľadaním som narazil na tento dokument, tu tvrdia že všetky E38 a E39 mali DSC III... Introduction to DSC

Edit: rýchlym hľadaním som narazil na tento dokument, tu tvrdia že všetky E38 a E39 mali DSC III... Introduction to DSC
d(- -)b
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ten dokument je zavádějící, protože brácha má e39 2002 a má jen DSC já mám e46 2004 a ve výpisu mám DSCIII, u mé bývalé e46 2000 jsem měl DSC. Stačí si nechat vyjet výbavu u prodejce BMW dle VIN a budeš mít jasno.SlimShady píše:Presne nepoviem čo kedy to malo, ale ak si dobre pamätám, známy mal 2000-ku kde vo výpise od dealera (na základe VIN kódu) bola zmienka o DSC II. Nejaké dokumenty zas poukazujú na to, že E39 má po celú dobu DSC III, tak v tomto Ti neporadím. Hlavné ale je, že DSC má viac verzií a presne to budeš vedieť len na základe výpisu od dealera
DSC nebylo seriovou výbavou tudíž záleželo na kupujícím co si nechal zapsat. I následující modely např E90 se daly koupit s DSC (jedno takové jsem kupoval)

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jj máš pravdu nic proti tobě.. jen ten odkaz je zvádějící nic víc nic míňSlimShady píše:Ale ja som ani nenapísal že to čo stojí v dokumente je Sväté písmo, keď si prečítaš čo som písal predtým, tak to je skôr také povšimnutie. Ako som písal, sám mám známeho s DSC II v E39, ja mám trebárs DSC III