Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 530d-za tepla někdy nechce nastartovat HELP ME
koupil sem bmw 530d e 39 1999 a mám sem tam problem se startováním když je motor lehce i na plno ohřátej!!palivovej filtr vyměněnej!!všichni mi říkali že to bude podávací čerpadlo nafty jak je pod řidičem!!to jsem za dost peněz koupil vyměnil a je to tu zas!!zkoušel sem radu mít tost nafyty ted sem měl plnou a pohoda a když sem se dostal mezi 30-50l tak to začlo dělat znovu!!auto za studena chytne parádně!!a pak ho mužu startovat 20 mit a pak zničeho nic chytne!!dík za rady či postřehy k tomuto tématu!!moc mě to štve!§sem mrtě fanda bmw mam už 7 káru od bmw a vždy ok!!
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Sprav si test prepadov, mám podobný problém na inak skoro dokonalej 5-ke a testom sme zistili mrtvy tretí vstrekovač. Chová sa to tak isto, studené naskočí prakticky hneď, zahriate to točí dosť dlho, niekedy ani nenatočí
Mimochodom vstrekovač stojí 8.6k v exchange programe (bohužiaľ ofiko BMW to u nás v CZ nerobí, našiel som to ale u AutoKelly - BOSCH program), prípadne 10.5k ak to kúpiš bez vrátenia starého.
Rozhodne by som to ale pichol najprv na diagnostiku, môže to byť viac vecí (čerpadlo, čidlo na vačke, čidlo tlaku na raily, mnou tipovaný vstrekovač...)

Mimochodom vstrekovač stojí 8.6k v exchange programe (bohužiaľ ofiko BMW to u nás v CZ nerobí, našiel som to ale u AutoKelly - BOSCH program), prípadne 10.5k ak to kúpiš bez vrátenia starého.
Rozhodne by som to ale pichol najprv na diagnostiku, môže to byť viac vecí (čerpadlo, čidlo na vačke, čidlo tlaku na raily, mnou tipovaný vstrekovač...)

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Mad_Maxx píše:tak čerpadlo i v mádrži vyměněno a je to to samý!!ale ted mi známej poradil že mam zapnout klíčky když to nechytá počkat dýl pak dát třičtrvrtě plynu a startovat,a ejle funguje to!!rozhodně to napíchnu a uvidíme!!ještě říkaly že by to mohlo bejt nějaký teplotní čidlo!!
Môže to byť viac vecí, ako som spomínal vyššie. Osobne dosť nechápem takéto skákanie do hlbokej vody, že kúpim toto, nepomôže, kúpim tamto, nefunguje, kúpim hento, nefunguje

Osobne som to prehnal diagom, chlapec z E46 klubu mi spravil testy prepadov a bolo jasno, dnes sa vstrekovač vymenil a ja si ševelím konečne aj za tepla

d(- -)b
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Mad_Maxx píše:no tak koukám ještě že mám jednu 530d nabořenou tak to přeházím postupně!!a ted nevím jestli začít čidlama bo střikama!!
Ktorú časť toho že to máš pichnúť najprv na diagnostiku si nepochopil?

d(- -)b