Ahoj,
dneska jsem byl v Automat cars servis na Vinohradech a bylo mi řečeno, že komplet repas převodovky cca 60tisíc. A tak můj dotaz zní jestli to není nějak moc ?!
A teď se mi nabízí varianta koupit od místního člena (členů) celou starší převodovku, kterou mi nabízejí.
Co byste udělali Vy ? Práce + olej + převodovka (starší) mi vyjdou cca polovinu té repase !!!
Děkuji K
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Repas aut. převodovky BMW E60 530D
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
a ta se ti za pul roku vysype a co si na kom vemes?
jen mechatronik do te prevodovky stoji cca 30 000... plus prace... novy lamely tesneni kose... no vsechno... komlet repas vychazi pokazdy pokud to nedelas jako dobytek na cca 60. a jestli ti za to nekdo ma rucit.... tak se nemuzes divit... tam se vyseres na jednu vec a ta ti tu prevodovku zase pohrbi a muzes znova...
myslim ze nemas auto za 2,50 aby se dalo rict ze se to nevyplati....
klidne tam muzes dat starej automat... ale abys nebyl za 3 mesice vinou noveho oleje a te prestavby a puvodu skrine tam kde si.. nebo jeste hur... a -30 v prdeli... (a to jeste ta cena 30 je dost pritazena za vlasy... to bude urcite velmi dobra skrin kdyz ti ji nekdo necha za 15...)
jen mechatronik do te prevodovky stoji cca 30 000... plus prace... novy lamely tesneni kose... no vsechno... komlet repas vychazi pokazdy pokud to nedelas jako dobytek na cca 60. a jestli ti za to nekdo ma rucit.... tak se nemuzes divit... tam se vyseres na jednu vec a ta ti tu prevodovku zase pohrbi a muzes znova...
myslim ze nemas auto za 2,50 aby se dalo rict ze se to nevyplati....
klidne tam muzes dat starej automat... ale abys nebyl za 3 mesice vinou noveho oleje a te prestavby a puvodu skrine tam kde si.. nebo jeste hur... a -30 v prdeli... (a to jeste ta cena 30 je dost pritazena za vlasy... to bude urcite velmi dobra skrin kdyz ti ji nekdo necha za 15...)