Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vypinac osvetleni kufru E39 touring
-
- Klubové ID: 3184
Zdravim a dovedu si představit ten kufr po hafanovy. já jsem koupil tohle a pěkně to pasuje do E39.Trošku si upravíš uchycení podle sebe.Musim říct, že pak se luxuje krásně:)milo píše:vysaval jsem kufr, pomerne dukladne (vozim tam psa, tak si asi dokazete predstavit jak to vypada) a zavadil jsem o vypinac osvetleni kufru. samozrejme tlacitko vyskocilo a je v utrobach vysavace na benzince... koukam do ETK a ono se neda koupit extra???
http://www.spokojenypes.cz/auto-postroj ... g?id=46804
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
Dan td: mech nastesti nepotrebuju a doufam ze nebudu. jeden jeste stejne nekde ve sklepe mam
kdyztak ho posli dal dalsimu nestastnikovi, je to takovy putovni kousek v ramci bmwklubu, mam ho myslim od jawaka, kdyz mi autec nebyl schopen mesic a pul mechy dodat
ale budu rad, jestli se kouknes po tom tlacitku 
Hubajz: jsem mel neco poridit uz pred 2 a pul lety, uz je celkem pozde

-
- Klubové ID: 3184
No furt je to dobrý... když je mokro atd ....milo píše:Dan td: mech nastesti nepotrebuju a doufam ze nebudu. jeden jeste stejne nekde ve sklepe mamkdyztak ho posli dal dalsimu nestastnikovi, je to takovy putovni kousek v ramci bmwklubu, mam ho myslim od jawaka, kdyz mi autec nebyl schopen mesic a pul mechy dodat
ale budu rad, jestli se kouknes po tom tlacitku
Mame velkou obludu co má 55 kg.Hlavou se dotýka stropu ...tak tapec v kufru byl samej chlup.
Včera jsem to polepil čirou folií(tapec a ještě naraznik).Tak ted už to ma pejsanek pripravený.
Určitě bych to bejt tebou poridil...mas pak pul prace s uklidem.