Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zadni M pruziny vymena e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny9

#1 Příspěvek od Johny9 »

chystam se vymenit zadni pruziny na me e39 s M packet podvozkem a chci tam dat delsi pruzinu.Dnes jsem koupil pruziny a po rozbaleni a porovnani se starsimi pruzinami jsou asi o 5cm delsi nez ty Mkove.
Tak me zajima jestli jde tyto pruziny pouzit na stavajici tlumic a nebo je potreba vymenit i tlumice.Jestli je nejaky rozdil v delce tlumice pokud je m podvozek nebo normalni.Jde mi o delku pistnice jestli je nejaky rozdil v delce.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Axel »

Ja objednal obyc tlumice a obyc pruziny, ale ja zas resim tlumice, protoze jsou vytekle.
On totiz ten expert, co mel auto prede mnou, tam hodil obycejne tlumice a vubec ho nezajimalo, ze tam je M-podvozek. Takze to nehorazne odchazi (samozrejme v prvni rade diky dokonalym silnicim).

Proto chci dat Mkove pruziny pryc a dat tam klasicke, take proto, abych mohl mit klasicke tlumice a neutracet za Mkove.

Asi jsem ti moc neporadil, ale kazdopadne kombinace M-pruziny a obyc tlumice je silenost, pokud si toto auto budes nechavat. Ale ty ted resis opacny problem, takze s tim at ti poradi nekdo, kdo to uz ma vyzkousene :)
Johny9

#3 Příspěvek od Johny9 »

Jde mi jen o to jestli na Mkovem tlumici muze byt neemkova pruzina
Odpovědět