taky uvažuju o denním svícení ale místo mlhovek (přesně stejná čočka jen to svítí jak prase). Viděl jsem to na e90 a docela ok. Taky bych radši, abych mohl svítit jenom kroužkama, ale sere mě jak na mě každej bliká, že nesvítim. A to sem si koupil místo žlutejch ty bílý AE led jak maj svítit hodně a stejně nic. Za denního světla to není skoro vidět. Mám r.v.2004. Face svítí krásně kroužkama, ale co mi když máme předface
aha. Stejně by se mi víc líbilo kdyby to svítilo jen kroužkama. Pořad mi neleze do hlavy proč to nejde předělat tak aby ty kroužky svítili tak intenzivně jako u facu.
tohle je asi nejlepší řešení, ty led proužky se mi na taky nelíbí. Ocka mam pouze jako parkovacky a to na me kazdy blika, ze se mu to nelibi Prijde mi skoda svitit xenony za denniho svetla...
Jak se provede US denni sviceni? Kazdy servis tohle umi? Cena?
mam sice E39 ale hadam ze princip bude stejny - potrebujes jen najit nekoho kdo ma diagnostiku. (servisy to zvladnou, mozna by stalo pohledat, zda ti to nenaklika nejakej klubak) v ni se da naklikat nastaveni dalkovych svetel. U moji karky to funguje nasledovne:
- nezapinas vubec svetla (zapinaji se automaticky kdyz do toho nasednes a otocis klickem)
- sviti jen dalkove a sviti na 30% vykonu.
- nesviti xenony ani nic vzadu (preci jen... lepsi koupit novou zarovku do dalkovejch za 3 petky nez novou vybojku ze)
- v noci si proste normalne zapnes svetla a bude to svitit jako ted.
Klidně si je tam nech dát. Oni tady všichni říkají jakej je to hnus, ale je to především tvoje věc. Nehledě na to, že pokud budeš svítit jen kroužkama, tak jsi pro policajty snadný terč. Kroužky jsou jen parkovačky a za to tě od nich stihne 500,-Kč na místě. Já to měl navíc i za jeden bod. Teď už se body nedávají, ale penízky vybírají stále.
jerydc píše:aha. Stejně by se mi víc líbilo kdyby to svítilo jen kroužkama. Pořad mi neleze do hlavy proč to nejde předělat tak aby ty kroužky svítili tak intenzivně jako u facu.
zapomeň na denní svícení kruhama u předfaceliftu. Faceliftové auta mají na toto 35W H8 žárovku, která je spouštěná na 2 stupně výkonu. Na menší jako parkovačka když svítí i ostatní světla a nebo naplno jako denní svícení.
Žádné šitové LED náhražky s 3W a směrovaným nerozptýleným světlem ti to nezajistí. Jediné čeho tím dosáhneš bude že to nepůjde ve dne pořádně vidět ty kruhy a ještě budou svítit nerovnoměrně.
HonzaK píše:zapomeň na denní svícení kruhama u předfaceliftu. Faceliftové auta mají na toto 35W H8 žárovku, která je spouštěná na 2 stupně výkonu. Na menší jako parkovačka když svítí i ostatní světla a nebo naplno jako denní svícení.
Žádné šitové LED náhražky s 3W a směrovaným nerozptýleným světlem ti to nezajistí. Jediné čeho tím dosáhneš bude že to nepůjde ve dne pořádně vidět ty kruhy a ještě budou svítit nerovnoměrně.
souhlasím. Takhle mi to přesně bylo řečeno u známého. Jinak LED AE mám a svítí rovnoměrně. Ale přiznám se, že jsem to kupoval z neznalosti. Byl sem nabažený tím, že to bude svítit jak face a ono kulový. Teď bych to už podruhý nekoupil. Vyhozené peníze Ale nadruhou stranu když jedu večer a svítí to u mě opravdu rovnoměrně tak to nevypadá špatně. Jen by mě zajímalo když teď chci kupovat nový světla, protože jsem e61 koupil již s docela zašlými, tak kdybych koupil FL světla jestli by to svítilo i jako FL to denní samozřejmě myslím. Jestli je tam to zapojení el. odlišné nebo se to dá dodělat.
HonzaK píše:dodělat faceliftové světla jde. Kromě světel bude potřeba úprava kabeláže a pokud máš auto starší než 9/2006, tak i světelný modul LM2.
mám 6/2005. Úprava kabeláže se myslí natáhnutí znovu od baterky nebo jak ?? Takže aspoň vím co mám kupovat. světelný modul plus světla ? Takže byto potom mělo svítit jako denní ty kroužky když koupím FL světla + modul + kabeláž. Nevíte někdo kdo to tady třeba z fora umí udělat nebo nějaký servis ?? Aby vše fungovalo tak jak má ?? Kroužky svítili hodně na denní svícení a vše bylo zapojeno správně ?
mas recht, ty dalkove jsou celkem hezky. Ledky me trochu i zarazi, ze zacpou pruduchy v narazniku, prijde mi, ze by to puvodne mohlo chladit brzdy... ale netusim, jen hadam
HonzaK píše:dodělat faceliftové světla jde. Kromě světel bude potřeba úprava kabeláže a pokud máš auto starší než 9/2006, tak i světelný modul LM2.
mám 6/2005. Úprava kabeláže se myslí natáhnutí znovu od baterky nebo jak ?? Takže aspoň vím co mám kupovat. světelný modul plus světla ? Takže byto potom mělo svítit jako denní ty kroužky když koupím FL světla + modul + kabeláž. Nevíte někdo kdo to tady třeba z fora umí udělat nebo nějaký servis ?? Aby vše fungovalo tak jak má ?? Kroužky svítili hodně na denní svícení a vše bylo zapojeno správně ?
kdyuž už se zde řeší svícení tlumenýma dálkovýma.....
měl bych dotaz k mé e60 2003
přes palubní pc se lze dostat do nastavení světel kde je možnost
Daytime running lights ON/OFF ale na auto stále svítí xenony.... je možné že je to tím že je pořád pod mrakem, ale za denního světla by to mělo přepnout automaticky nebo se pletu? případně je nutné to aktivovat přes diagnostiku?