Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39, kde je výměník klimy? dezinfekce - VYŘEŠENO
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Klimu mám naplněnou, ventilátor se točí, klimu jsem nechal čistit. Nicméně jsem ještě někdy něco málo z ní cítil. Koupil jsem od Würth sprej na čištění (ten s hadičkou asi 0,5m). Má přijít co nejblíž na výměník tepla klimatizační soustavy. Kudy tam, pod kterým filtrem? Vlevo či vpravo? Opravdu jsem to tu nenašel... díky za info předem 

-
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
Velvetek píše:Klimu mám naplněnou, ventilátor se točí, klimu jsem nechal čistit. Nicméně jsem ještě někdy něco málo z ní cítil. Koupil jsem od Würth sprej na čištění (ten s hadičkou asi 0,5m). Má přijít co nejblíž na výměník tepla klimatizační soustavy. Kudy tam, pod kterým filtrem? Vlevo či vpravo? Opravdu jsem to tu nenašel... díky za info předem
Neresit jestli L nebo P, ani je nevyndavat (samozrejme pokud jsou stare vymenit..), ale z obou filtrboxu odvaknout ty 3 zapadky ktere k filtrboxu pripojuji tu propojovaci rouru s kabinou, pak ty roury pootocit o kousek a k sobe vysunout, cele je dat pryc. pak je obema otvory videt klapka na uzavirani pristupu vzduchu zvenku a za ni ventilator.. trubicku od spreje prostrcis klapkou, pak opatrne(!!, nepolamat lopatky ventilatoru) prostrcit valcovymi rotory ventilatoru co nejdale dokud nenarazi,pak by mela byt v prostoru vymeniku. a uz jen nafoukat ten sprej.
-
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem na to takhle prisel,jelikoz jsem to nedavno delal. da se to udelat i zpod filtru ale skrz tu trubku tezko clovek trefi mezeru u klapky a pak ventilator atd... navic by to sebralo vetsinu delky hadicky... tak hodne stesti.Velvetek píše:Dík, čekal jsem reakci, že to je opravdou hloupý dotaz, ale takhlě mě to prostě nenapadlo...