Ahoj, při prohlídce u známého jsem zjistil, že v motorovém prostoru vlevo před pojistkovou skříní je box na relátka, prý pro tempomat, abs atd. Když jsme to otevřeli, nemám tam ANI JEDNO - existuje nějaké schema, jak a čím by to tam mělo být osazené?
Je to 525i 1990 sedan, M50. Výbava je ABS, tempomat, okna v el., šíbr el., centrál klíč, velký BC....
Díky za radu, nevím, kam se s tím vrtnout...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 relé
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
ano, vždy jsem se snažil obsažit každou díru
ne, vážně... tvrdil mi známý, že je tam původně relé pro tempomat a mě tempomat někdy prostě nenaskočí, ačkoli na diagnostice nic nehlásí... páčkou od sebe a NIC... tak jenom v 20% případů a to ještě musím jet nad 90km/h cca naskočí.... tak bádám čím to může být a do toho tahle informace.... v manuálu píší, že tempomat by měl fungovat od 40km/h ale takhle nízko se mi ho nahodit nepovedlo nikdy.
klimu tam nemám... velká vada a mrzutost...
"ten bx je osazen relatkama pro klimatizaci... pro kompresor a dva stpne predni vrtule..." ten box je JENOM pro klimu?
díky...

ne, vážně... tvrdil mi známý, že je tam původně relé pro tempomat a mě tempomat někdy prostě nenaskočí, ačkoli na diagnostice nic nehlásí... páčkou od sebe a NIC... tak jenom v 20% případů a to ještě musím jet nad 90km/h cca naskočí.... tak bádám čím to může být a do toho tahle informace.... v manuálu píší, že tempomat by měl fungovat od 40km/h ale takhle nízko se mi ho nahodit nepovedlo nikdy.
klimu tam nemám... velká vada a mrzutost...
"ten bx je osazen relatkama pro klimatizaci... pro kompresor a dva stpne predni vrtule..." ten box je JENOM pro klimu?
díky...
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
jo je jen pro klimu s tempomatem to nema nic spolecnyho ten ma svoji RJ v boxu na motorove jednotky. tam hledej tunink... nejlip tu jendotku vymenit a je to... nebo i to servo co za to taha...
i kdyz me ted u e32 zacal zlobit tempomat a vzdycky pomohlo dat pesti do budiku.. protoze budiky delaji tachosignal pro tyhle funkce... takze to muzou delat i budiky
i kdyz me ted u e32 zacal zlobit tempomat a vzdycky pomohlo dat pesti do budiku.. protoze budiky delaji tachosignal pro tyhle funkce... takze to muzou delat i budiky