Filozof píše:AdaM5 píše:Radši bych auto od senilního dědečka z vesnice, který jezdil jen do 50km vzdáleného obchodu po nové dálnici, než od Turka, ale rozhodující bude hlavně stav auta. Určitě pojedu do Německa s partou znalců a diagnostikou...
S dědou co jezdí do obchodu v 545i jsem se nesetkal a pochybuji, že by si kupoval takovou motorizaci jako je 545i
Možná tak 520d.
Dnes jsem dojel z německa a těch BMW je tam miliony v každé malé vesnici je bazar či městě je salon s BMW kde před salonem stojí alespon 20-50 zánovních bavoráků - prostě Voňavky.
545i jsem nekoukal ale klidně bych vybíral i rovnou z BMW SALONU.
Udělat si výlet za hranice a projít si několik vybranych 545i přímo z netu a jednu si určitě odvezeš - tam je stav většinou 1A a hlavně z BMW shopu přímo.
No nevim, upřímě, to co tu popisuješ jsem v Německu ještě neviděl, a to tu už přes dva roky bydlím.

Ale výjimka potvrzuje pravidlo. Jinak jak jsi psal na každej vesnici bazar, některý bych nenazíval bazarem, u nás se tomu říkáš spíš vrakoviště. Co se BMW shopu týče, za stejnou cenu ho budeš mít i přímo z Čech, když bude od BMW. BMW si ty auta většinou docela slušně nechá zaplatit a pokud auto navštěvovalo jen servis BMW, stavu bude prakticky na stejné úrovni jako v Německu, tedy jak řikáš, 1A.
A k těm důchodcům, netvrdil bych že si kupujou jen nějaký slabý motory, je až kupodivu kolik jich jezdí už v novejch F10 a protože je v Německu kromě povinnýho ručení ještě daň, která je na benzíny poloviční, dost často se jedná o benzíňáky (pokud to tedy neni služebák a nalítá 100tkm ročně, tam je motor jasnej)