Zdar chlapy,chci se zeptat zda kdyz zapnu klimatizaci musi se zacit tocit ventilator chladice.Klima mi sice jde ale zda se mi ze trubky od klimy jsou strasne horke,a sahara nezapne.Diky
tak jsem hledal,a asi jeden odpor toho vetraku je spatny.na konektoru mam 4 draty a pri zapojeni na baterii jdou jen 2 rychlosti misto 3.Nevite zda jde nahradit tento odpor ?diky
Ahoj dnes jsem řešil to samé.Nechával jsem doplnit klimu a natlakovat,protože bez tlaku v systému klima nefunguje.Natlakovali mi klimu na 19 atmosfér a vrtule se sepnula.Bylo mi řečeno,že vrtule by měla sepínat dřív.Na to sepínání se zeptám v BMW.A dám vědět.
No ale mi klima vcelku chladi takze s ubytkem tlaku asi problem nebude,byl jsem to ted napichnout na ediabas a pri testu ventilatoru nejede do 36 procent ,do do 70 jede v jedne rychlosti ,a nad 70 procent je dalsi rychlost.takze je opravdu spatnej ten odpor prvni rychlosti.Diky za vase informace,kdybyste nekdo vedel cim ten odpor nahradit tak prosim dejte vedet,zkusim to rozdelat a snad to bude jen nejaky vykonosni rezistor.diky