Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dotaz na konkretní nákup

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Killingman »

Ahoj, stále sháním 530D E39 a teď se mi snad povedlo něco najít, co by tak nějak +- (vyjma toho, že to není automat) splňovalo moje představy, chtěl bych se zeptat - jen podle fotek, co na to říkají zasvědcení? Nevím, zda-li se to takhle dělalo a nebo to šlo přes boudu a někdo to pak dodělal... Moc díky za info...

http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-530d ... 11037.html
loyd-krismas
Klubové ID: 3029

#2 Příspěvek od loyd-krismas »

Z obrázku toho moc nepoznáš, ale jestli chceš automat, tak hledej automat, abys pak nebyl zklamanej...
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Killingman »

Ja chci automat, ale pritelkyne chce manual. Obcas me z hospody odvest musi ;-))
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Velvetek »

Takhle vypadá pěkně, ale chce to důkladnou kontrolu.

Pokud chceš automat (velmi se k tomu autu hodí), tak hledej dále.

Jinak přítelkyně si na něj velmi ráda a brzy zvykne, zaručeně změní názor...
Sweden
Klubové ID: 2669

#5 Příspěvek od Sweden »

tak o tomhle BMW nic nevím,ale vím to že majitel se tady na foru cas od casu vyskytuje,takže se ti dostane odpovědi možná přímo od něj. :wink:,pokusím se ti zjistit pod jakým je nickem,řešil jsem s ním prodej kol :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Killingman »

Hledám už rok, bohužel nic v rozumné cenové hladině v super stavu není :-( Když už se něco najde tak to má zase to hnusný dřevo uvnitř a nebo volant jak z traktoru, pokud už to má náhodou vše co bych tak nějak +- chtěl tak to je vykopávka po 25ti letým mládenci, kterej tomu dával kouř a dojet s tím někam je očistec :-(

Kdyby tu byl někdo z okolí náhodou a mohl se tam jet se mnou za drobnou úplatu podívat, byl bych mu neskonale vděčen. Pokud někdo NÁHODOU ví o hodně dobrý E39 (jen 530D) v kombiku, s kůži, navi v BEZVADNÝM stavu, budu taky rád. Ale fakt chci auto se zárukou na který se budu moct spolehnout...
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Velvetek »

Věděl bych o více lidí, kteří průběžně hledají takový, dle Tvého zadání. V DE jsou, ale nechají si ve většině případů za to zaplatit. A nerozhoduj se dle dřeva v interiéru - na to se dá zvyknout nebo si to budeš muset nechat přelepit (originály v jiné barvě se hodně těžko shání, spíš neseženeš), ale není to dle mě rozhodující faktor.
Sweden

#8 Příspěvek od Sweden »

vzhledem k tomu že majitel píše výkon 170Kw bych se nespoléhal že to bude tip top originál tak jak to požaduješ,možná se pletu.Další věc která je na zamyšlení je poměr cena/rok výroby 8) ,jak psal velvetek,originál zachovalý,ale opravdu zachovalý se ceněj,v D není problém za absolutní voňavku 15tis.eur apod.

Ale třeba by to nemusel být špatný kup,jak jsem už psal,nic o tomhle BMW nevím. :wink:
Zombik

#9 Příspěvek od Zombik »

já osobně měl tu čest s tím jet a jede to velmi pěkně, hlavně ten zátah je parádní..

k poměru cena/rok: dle slov majitele kouká po e60 535D a tohle je suma, co mu chybí ke konkrétní koupi, tak si myslím, že je to tím.. nicméně jde jen o můj názor!
Sweden

#10 Příspěvek od Sweden »

jak jsem psal,nemám nic proti,jde pouze a jako vždy o spekulace,spíš mi šlo o to,abych dotazovateli zdělil že auto s majitelelm se tady na foru vyskytuje,tudíž nějakej vztah k BMW tam určitě bude. :wink:
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Killingman »

Tak jsem s majitelem mluvil, ale on vlastně ani ještě neví, jestli to prodat chce, takže koukám a hledám dál... Co třeba toto prosím? :-(

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -5/8915693
bmw--jury

#12 Příspěvek od bmw--jury »

Na fotkách krasavec, ale auto to chce vidět a projet ve skutečnosti a pak teprve řešit jestli je nebo není dobrý ....
Leda , že by ho někdo znal tady na foru to auto osobně,....ale jinak z fotek ti asi nikdo nic neporadí ...
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Killingman »

No tak jsem tam volal a prý všechno je OK, jen včera rupla hadička od serva tak tam dali slevu a majitel nechce, aby to opravovali - už mi to začíná být podezřelé :-D
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Killingman »

Killingman
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Killingman »

Po včerejším martiriu v Mnichově a po českých bazarech jsem zjistil, že se asi nic pořádnýho a v pohodě koupit nedá. Všichni se k vám chovají, jako kdyby prodávali housky :-(
Vrcholem všeho byl český autobazár v chebu se servisní knížkou, která nebyla k danýmu autu a majiteli to bylo naprosto jedno.
Mamacar a jejich shnilotina byl další vrchol dne...
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jendix »

Jestli chceš z německa, doporučoval bych spíš privátní prodej, e39 už má něco zasebou atak většina obchodníků co jí má v nabícke je značně nepoctivá (myslím tím že jí budeš těžko hledat někde v bmw servisu)..

kromě mobile.de a autoscout.de není občas špatný kouknout na inzerci jako např. markt.de a http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/ , mimoto bych kouknul i třeba na ebay, i když nevim jestli bych něměl strach auto přes ebay koupit, je taky otázka výsledná cena auta.. občas jsem našel taky nějaký docela slušný nabídky na foru http://www.bmw-syndikat.de

hodně štěstí při hledání.. chtělo to ale o trochu dřív, teď ty ceny trochu poposkočili..
Odpovědět