Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kudy se dolévá olej do převodovky E60 530D ? Poraďte prosím

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kubassszx

#1 Příspěvek od kubassszx »

Ahoj,

potřeboval bych poradit kudy se dolévá olej do automatické převodovky u E60 ? Trochu mi rosí okolo olejové vany a budu měnit těšnění tak potřebuji vědět kudy se tam nalévá případně jestli je nějaký kontrolní bod, abych se podíval kolik tam aktuální je oleje !

Děkuji za radu je to poměrně akutní :)

Kubas
kubassszx

#2 Příspěvek od kubassszx »

to nikdo neví ?
micky530d

#3 Příspěvek od micky530d »

kubassszx píše:Ahoj,

potřeboval bych poradit kudy se dolévá olej do automatické převodovky u E60 ? Trochu mi rosí okolo olejové vany a budu měnit těšnění tak potřebuji vědět kudy se tam nalévá případně jestli je nějaký kontrolní bod, abych se podíval kolik tam aktuální je oleje !

Děkuji za radu je to poměrně akutní :)

Kubas
hojla.aj mne to rosilo.ked sa postavis pod autosmerom napred tak zboku je na ymbusovy kluc (12myslim)kontrolny srob.ten odkrutis a ak nevyteka olej pekny priezracny tak mas problem 220€nova vana plus olej.ale inac olejova napln je na cely zivot.tam sa nema sahat.podotahuj skrutky povytieraj a sleduj to.ale inac mne to mokvalo odkrutil som ten kontrolny srob a tieklo este ze som stihol nakrutit spat rychlo.olej musi byt ako novy aj ked ma auto 200000km najazdenych.dbaj aby auto stalo rovne,lebo na zdvihaku moze byt podla vahy nahnute.najlepsie na montaznej jame.pevne verim ze ak olej bude,tak len podotahujes s citom srobky bude vsetko gratis hotove.dufam ze ti moja rada pomoze.ciao
kubassszx

#4 Příspěvek od kubassszx »

ok díkys za radu, a nemohlo by to delat jenom tesneni ?

A doleva se to tam pres ten kontrolni sroub ? nebo tam je jeste nekde otvor, kterým se to dá plnit ?
Odpovědět