Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
trochu to ozivim, nechci zakladat nove tema...
A mate s tim nekdo zkusenosti? Bere to prikazy jen v nj, chtel bych to aspon v aj... Nechat prehrat v bmw? Mate s tim zkusenosti? Se trochu bojim, protoze pokazdy, kdyz mi v bmw sahnou na auto, tak pak se nekolik let snazím odstranit problemy...
Led_Zeppelin píše:trochu to ozivim, nechci zakladat nove tema... A mate s tim nekdo zkusenosti? Bere to prikazy jen v nj, chtel bych to aspon v aj... Nechat prehrat v bmw? Mate s tim zkusenosti? Se trochu bojim, protoze pokazdy, kdyz mi v bmw sahnou na auto, tak pak se nekolik let snazím odstranit problemy...
Dneska se nahrává čeština do aut i s hlasem.
Pokud nemáš už auto v záruce, tak bud v klidu.
Jinak u našeho je nastavena NJ ale chystáme se že to necháme dát do češtiny celé - nejen navigaci ale i hlas.
Led_Zeppelin píše:trochu to ozivim, nechci zakladat nove tema... A mate s tim nekdo zkusenosti? Bere to prikazy jen v nj, chtel bych to aspon v aj... Nechat prehrat v bmw? Mate s tim zkusenosti? Se trochu bojim, protoze pokazdy, kdyz mi v bmw sahnou na auto, tak pak se nekolik let snazím odstranit problemy...
Dneska se nahrává čeština do aut i s hlasem. Pokud nemáš už auto v záruce, tak bud v klidu. Jinak u našeho je nastavena NJ ale chystáme se že to necháme dát do češtiny celé - nejen navigaci ale i hlas.
Dneska se nahrává čeština do aut i s hlasem. Pokud nemáš už auto v záruce, tak bud v klidu. Jinak u našeho je nastavena NJ ale chystáme se že to necháme dát do češtiny celé - nejen navigaci ale i hlas.
Změna jazyka (ovládání hlasem) se provádí nakódováním jednotky CCC.
To Cicero: předpokládám, že máš ve výběru jazyků španělštinu na prvním místě pak tam máš GB a FR
A ve výbavě máš S856A - Language version Spanish.
pindour píše:Změna jazyka (ovládání hlasem) se provádí nakódováním jednotky CCC. To Cicero: předpokládám, že máš ve výběru jazyků španělštinu na prvním místě pak tam máš GB a FR A ve výbavě máš S856A - Language version Spanish.
Ovládání hlasem provádí SES modul. Ten přece není zatím počeštěn. Nebo se mýlím?
SES počeštěn není a myslím že ani nebude.
Ale jak bylo psáno jde tu o ovládání anglickým hlasem.
Navíc, každý CCC má v sobě ovládání hlasem, v podstatě na dodělání je potřeba pouze mikrofon, tlačítka na ovládání a nakódování CCC.
Jelikož jsem se zabýval vývojem češtiny a hlasu, tak vím, že v tom SW to hlasové ovládání je pro každé CCC.
pindour píše:SES počeštěn není a myslím že ani nebude. Ale jak bylo psáno jde tu o ovládání anglickým hlasem. Navíc, každý CCC má v sobě ovládání hlasem, v podstatě na dodělání je potřeba pouze mikrofon, tlačítka na ovládání a nakódování CCC. Jelikož jsem se zabýval vývojem češtiny a hlasu, tak vím, že v tom SW to hlasové ovládání je pro každé CCC.
Nedalo by se nějak editovat NJ a přepsat aspon základních pár desítek příkazu v češtině ? Natvrdo to tam snad není ne ?
Každej CHIP by měl jit odemčít at SW nebo HW a přeprogramovat a nějak dodělat pouze hlášky a příkazy ...
Nějakej machr by to mohl zvládnout. Nebo je to neřešitelný ?
čemuž nevěřím...
Každej ne, některý Motoroly mají smazanej první bit a je to v (_!_)
mimochodem: má s tím někdo dobré zkušenosti? Otec to má v autě taky a nijak jsme tomu nepřišli na chuť... Ostatně podobné možnosti tady byly před cca 16 lety u stolních počítačů a skončilo to zase u rukou. Mám staré auto, netýká se mě to, ale zajímalo by mě k čemu konkrétně to kdo s výhodou používá. Díky.
Chtel jsem si take zmenit hlasove ovladani z NJ do AJ, auto mam SA861 - pro nemecko, prekodoval jsem to na SA863 - anglie, zmenil se mi seznam jazyku v i-drive a prestalo mi hlasove ovladani fungovat uplne.
Dle zprav ze zahranicnich for je treba prehrat software po zmene FA/VO, nestaci jenom prekodovat moduly.