Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodat nebo rozebrat?Zahájen prodej uvidíme

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gas

#1 Příspěvek od gas »

Tak vám nevím mám 523 iA sedan r.v.12/97.Celkem slušná výbava-kůže,multi volant,m-nárazník,xenon atd atd.Jenže bylo to 3tí auto v rodině a používala ho jen manželka s dětmi no a podle toho vypadá-jen z venku vevnitř dobrý.Tu šrám tu prasklý nárazník,ale tecnicky a interiérově vše v naprostém pořádku.No a když teď koukám tak v takovým stavu je to tak stěží to za 40 tis prodejný,ale když si to tak vemu a rozeberu to na 100 kusů a udělám akci vše za 500,-kč tak bych za něj dostal 50 tis bezproblémů.Tak nevím auto bude brzy nepotřebné a aby stálo to je škoda a za 30 tis to nenechám a rozebrat mě ho je líto,protože jezdí naprosto skvěle takhle plynule řadit automat jsem dlouho neviděl.Co myslíte udělat s takovýma autama?
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

těžko říct,ale když to prodáš celé tak nemáš práci s rozebíráním a nemusíš skladovat hromadu věcí, které hned neprodáš a čekáš na kupce.
Já osobně řešil podobný problém s e34 a stojí mi na zahradě vrak, který musím rozřezat a mám plnou půdu potřebný věcí. :lol:
Studna

#3 Příspěvek od Studna »

Prodej to v celku, tak jak je. Prodejců nd je mraky, takže se ti klidně může stát, že ti budou doma ležet díly i pár let. To nemluvím o mraky práce, času, likvidaci kastle a auto neodhlásíš bez dokladu u eko. likvidaci. Prodej to i pod cenou.
loyd-krismas

#4 Příspěvek od loyd-krismas »

Dělám díly a tak jak ty si to představuješ to rozhodně nefunguje. Prodejců je mnoho a ceny se tlačej dolů, některý díly jsou neprodejný, některý pokud jsou poškozený tak neprodáš a můžeš vyhodit... a ty co se prodávají máš jen jednou. Takže pokud tvá představa je jeden víkend práce a pak 50 v kapse tak to radši za 30 prodej. :wink:
gas

#5 Příspěvek od gas »

To je pravda každej tvrdí jak jdou ceny dílů dolů,ale vždy když něco chci sehnat,třeba rádio nebo nedej bože m-paket nárazník to je jedno co tak každej za to chce petelici jak sviňa.Neříkej,že by jsi můj m-paket nárazník sice prasklej,ale komplet s mlhovkama a mřížkama a výstuhou za 1000,- nekoupil.Sháněl jsem rásio s BC nikde jsem ho pod 1500,- a byl rozsypanej čaj neviděl.Tak jak je to s těma dílama
Studna

#6 Příspěvek od Studna »

Tak nárazník bych vzal i za 2 000 :lol: , jasně že některé díly mají větší hodnotu a prodáš je rychle, ale těch je opravdu málo a na těch 50 se dostaneš velmi těžko a když už, tak za hodně dlouho. Záleží na tobě, já bych to zkusil prodat vcelku a pokud by jsi to za rozumné peníze neprodal, tak bych rozebral a prodával třeba i za nižší ceny než ostatní.
bibikuba

#7 Příspěvek od bibikuba »

To prodejný bude hnedka pryč-dostaneš třeba dvacet a pak Ti zůstane hromada harampádí který nikdo nechce :D A věř že jenom plastů a jinejch nepotřebných věcí je tam víc než těch potřebných :D Bud do toho vraž nějakou korunu a dej to do kupy,jestli se to vyplatí,nebo to prodej tak jak to je i pod cenou,ušetříš si tím hodně starostí :lol:
Frax

#8 Příspěvek od Frax »

pošli mi nějaký fotky mě to odlcea zajímá, jestli je to v nějakym rozumnym stavu... mejl máš v sz díkes
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Brátn Moderátor »

hoši bacha E39 je na rozprodání tolik, že ti polovna dílů zbyde a prostě je vyhodíš jako já, na 100 dílů po 500kč to rozhodně nerozebereš, záleží jak rychle půjde interiér, převodovka třeba nepude vůbec ikdyž řadí krásně, mám jednu z 528 najeto má necelých 100 a akorát je to krám co zavazí, černá palubka, neporosto neprodejná, je jich mraky, dveře na aukru jsou po 800 za kus, to jsem je raději všechny hodil do šmelcu než čekat kdo se kdy ozve, díly karosérie narosot nanic, snad jen řední blatníky, dneska už se nikdo nebude opravovat s nabouranou E39, takež to celé necháš sešrotovat, zbydou ti tři krabice dílů jako mě a motor s převodovkou co zavazí, jediné co jde prodat jsou M věci a kůže interiéru, komplet můj látkový interiér jsem vyhodil, zase není zájem, takže jen takový info jestli to není lepší nechat v celku nedrbat se s tím a mít aspoň těch 40 litrů a ne nakonec jen 15 za interiér a Mpacket a teba zmiňovaný BC dneska neudáš ani za 500 ikdyž je v pořádku, jo před půl rokem to byla jiná
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
gas

#10 Příspěvek od gas »

Tak jsem to dal do frcu jako celek tak kdyby měl někdo zájem navrhněte něco.
sturmann

#11 Příspěvek od sturmann »

Studna píše:Prodej to v celku, tak jak je. Prodejců nd je mraky, takže se ti klidně může stát, že ti budou doma ležet díly i pár let. To nemluvím o mraky práce, času, likvidaci kastle a auto neodhlásíš bez dokladu u eko. likvidaci. Prodej to i pod cenou.

Zdar, není pravda!!!
auto zrušíš i bez dokladu o EKO likvidaci..... pokud by byl zájem poradím jak, není to nic těžkého+zašlu potřebné podklady :mad:
Frosty

#12 Příspěvek od Frosty »

sturmann píše:
Studna píše:Prodej to v celku, tak jak je. Prodejců nd je mraky, takže se ti klidně může stát, že ti budou doma ležet díly i pár let. To nemluvím o mraky práce, času, likvidaci kastle a auto neodhlásíš bez dokladu u eko. likvidaci. Prodej to i pod cenou.

Zdar, není pravda!!!
auto zrušíš i bez dokladu o EKO likvidaci..... pokud by byl zájem poradím jak, není to nic těžkého+zašlu potřebné podklady :mad:

K odhlášení auta nepotřebuješ žádný doklad o ekolikvidaci, auto je Tvůj soukromý majetek a když nebude stát na veřejném prostranství, tak Tě nikdo nemůže nutit k tomu, aby jsi ho zlikvidoval. Ty si z něj můžeš udělat co já vím, např. boudu pro psa, včelín, prostě cokoliv. Ty kecy o likvidaci a nějakém papotvrzení o té události jsou jen výmysl úředníků pro lidi, kteří ani neví čí jsou. :P
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Brátn Moderátor »

jo jenže to čestné prohlášení někteří uředníci naprosto neberou a v Brně dokonce na to mají komisi a posuzují žádosti, jestli jo nebo ne, proto je jednodužší káru rozebrat a domluvit si likviaci jen kastle
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
beny-maser

#14 Příspěvek od beny-maser »

já mám na zahradě výběh pro želvu :D , při nástupu toho zákona jsme se s kámošema předháněli kdo do toho napíše větší pí....,postupně jsme tam nastoupily s kotcem, králikárnou a kurníkem. Měl jsem číslo jako poslední a šli jseme za sebou moje prohlášení už slečna raději ani nečetla.(Magistrát města Teplice)
pravda je že jiný kraj a jiný výklad zákona
sturmann

#15 Příspěvek od sturmann »

Bratn píše:jo jenže to čestné prohlášení někteří uředníci naprosto neberou a v Brně dokonce na to mají komisi a posuzují žádosti, jestli jo nebo ne, proto je jednodužší káru rozebrat a domluvit si likviaci jen kastle

Právě pro takové úředníky, bych měl s sebou jejich "metodický pokyn" kterým se mají řídit. k žádosti přidám foto auta na mojí zahradě.... Tím jsem splnil zákonnou povinnost a už se mnou nehnou!
více na serveru http://www.poradte .cz a nebo:
pan Zadrobílek
tel.603 902 651
ICQ 55180641

PS: já jsem si auto ponechal jako exemplář do soukromé sbírky :D
Frosty

#16 Příspěvek od Frosty »

Tu komisi v Brně bych označil jako protiústavní zásah do soukromého vlastnictví a nestačili by se divit. Přesně, výběh pro želvu, prolézačka pro kočky atd. Je třeba to těm hovadům na magistrátech pěkně osolit, ať si uvědomí, že občané tady nejsou pro ně, ale oni pro občany. Oni jsou živí z našich daní, nevytvářejí žádný zisk, jen žerou z peněz nás všech. :P
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Crazy »

gas píše:To je pravda každej tvrdí jak jdou ceny dílů dolů,ale vždy když něco chci sehnat,třeba rádio nebo nedej bože m-paket nárazník to je jedno co tak každej za to chce petelici jak sviňa.Neříkej,že by jsi můj m-paket nárazník sice prasklej,ale komplet s mlhovkama a mřížkama a výstuhou za 1000,- nekoupil.Sháněl jsem rásio s BC nikde jsem ho pod 1500,- a byl rozsypanej čaj neviděl.Tak jak je to s těma dílama

Jak jsem již psal, za celý předek ti nabízím velmi slušnou cenu, tak přece jen kdyby - tak se ozvi 8)
gas

#18 Příspěvek od gas »

Ok.Jestli to do konce června neprodám jako celek začnu rozebírat a ozvu se.
Odpovědět