mám problém s brzdama? když jedu, tak na pravé straně co otočení kola jakoby něco o něco štrejchne. po nákupu auta jsem měnil brzdové kotouče i desky vpředu i vzadu a jestli to štrejchání dělalo i před nákupem to nevím, když jsem to projížděl, tak byla zima jak sviňa a okýnka jsem měl zavřená. ono je to totiž slyšet jen s otevřeným oknem a třeba v tunelu nebo u zdi (zvuk se odráží). jak jsem již psal, měnil jsem všechny desky i kotouče, všechny kamínky jsem z pneu vydlabal, už jsem tu pravou stranu měl několikrát rozdělanou a pořád nic. snad jen, že v předních kotoučích je vyvrtán důlek a ten by mohl být příčinou... ještě - po sešlápnutí brzd se frekvence štrejchání zvýší... ručka to taky není, ani kamínky nikde nejsou, nevím.....
včera jsem se odhodlal na STK aby se na ty brzdy podíval někdo svým okem odborným a NIC! zvedl předek i zadek, ochranné plechy o nic nedřou, ložiska jsou ok, brzdy zkoušel na válcích a jsou v pořádku (jen si mám dotáhnout ručku - čož vím), takže to nebudu zatím řešit a uvidím co z toho bude...
e39 Tour r.v. 10/2001
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.