Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 - kotouče
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Tak je na čase zase měnit kotouče na 525i E34 a mám dotaz.
Přemýšlím zda ORIGINAL i s DESKAMA NEBO sportovní vrtané .
Připlatit 3tisice za:
BREMBO MAX plus desky keramické.
nebo
ZIMMERMANN vrtané plus keramické desky.
Máte někdo nějaké zkušenosti s vrtanými sportovními kotouči ?
Jak dlouho vydrží a zda líp brzdí atd.
díky.
Přemýšlím zda ORIGINAL i s DESKAMA NEBO sportovní vrtané .
Připlatit 3tisice za:
BREMBO MAX plus desky keramické.
nebo
ZIMMERMANN vrtané plus keramické desky.
Máte někdo nějaké zkušenosti s vrtanými sportovními kotouči ?
Jak dlouho vydrží a zda líp brzdí atd.
díky.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Kdybys chtěl, tak mám přední brzdy z 540i, kotouče skorko nejeté (úplně bez hranky). Značku a ujeté km ti snad poví Ondra (Pepino), mám je od něj, ale než jsem je dal na auto, tak jsem ho zrušil... Jsou větší, nedají se na ně nasadit 15ky kola, lepší brzdný účinek, nechám je hodně levně, chci se toho zbavit.
jinak já teď pořizuji brzdy na E46 a prodejce mi doporučil vrtané sport zimmermany (taky jsem vybíral mezi brembo max a Zimmermanny). Ale zatím s nimi zkušenost nemám, než je zajedu tak to bude tak měsíc trvat...
jinak já teď pořizuji brzdy na E46 a prodejce mi doporučil vrtané sport zimmermany (taky jsem vybíral mezi brembo max a Zimmermanny). Ale zatím s nimi zkušenost nemám, než je zajedu tak to bude tak měsíc trvat...
- Filozof
- Klubové ID: 1044
co to jsou za brzdy ? origo ?pepino5xx píše:Na brzdy z 540i nasadíš 15", ale na M5 už ne
Jinak ty moje brzdy byli tak půl roku starý, měnil jsem za M5 315mm.
Myslel jsem že mi tu někdo z Vás napíše :
NAPŘ: Měl jsem brembo max a brzdí to 2x líp a vydrželo to 50tis km. třeba nebo něco podobného.
Budu uvažovat zatim o original SETU brzd nebo zvážím ještě jiné možnosti.
ATM MIKADO nezná nikdo ? Kdesi na polském BMW foru o to byla debata a byla většinou spokojenost, ale už je nemohu najít na trhu.
Prodávali to poláci vrtané sportovní kotouče a vypadali dobře.

http://www.autobrzdy.com/vrtaneadrazkov ... bmwe34ae32
TYTO

teed se tam chystam nacpat brembo max a desky textar. vlastne zejtra, tak kdyz pak pockas tejden, nez si to sedne, tak napisu report. ale nak mi furt prijde, ze E34 ma spis problem se spojenim guma-silnice. i na novejch 225/60/15 conti. ale to je tak muj nazor podporenej tim, ze matcin E46 kompakt brzdi vyrazne lip...