Ahoj prosím o radu mám park. čidla /PDC/ v předu i v zadu.Když zařadím spátečku tak se ozve dlouhý signál cca 2s ze zadu a začne blikat kontrolka na vypínači PDC. Nefunguje předek ani zadek.Díky za odpovědi. Je to BMW 525D 2001 maunál kombi.
mravenec píše:Ahoj prosím o radu mám park. čidla /PDC/ v předu i v zadu.Když zařadím spátečku tak se ozve dlouhý signál cca 2s ze zadu a začne blikat kontrolka na vypínači PDC. Nefunguje předek ani zadek.Díky za odpovědi. Je to BMW 525D 2001 maunál kombi.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
JJ, presne tohle jsem mel na svoji e39 i ja. Odeslo jedno cidlo a ridici jednotka vyradi vsechny, aby se clovek nespolehal na cidla a do neceho nevrazil... Kazdopadne po pripojeni na diagnostiku je videt ktere cidlo nejede
Na to tikání se nespoléhej, už jsem viděl dvě sedmičky na kterých tikala všechna čidla a stejně bylo jedno na výměnu. Diagnostika Ti řekne přesně ve kterém je chyba.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
...chtěl bych se zeptat. Nějaký inteligent mě ukradl všechna přední čidla i s lištama, takže jsem koupil nová. Zadní čidla obr.1 a koupená obr.2 Můžou to být takto rozdílná, nebo musí být stejná?