Pokoušel jsem se tady na foru najít, jak je to s antikorozní ochranou u E39, ale bohužel nic...Našel jsem pěknou 5er E39 po FL r.v. 2002, tak by mě zajímalo, jak jsou na tom tyhle auta s korozí a ochranou proti ní...Doposud mám zkušenost jen z 3er. Díky za reakce...
Fakt je, že auto, které nepoznalo sůl, je absolutně bez koroze. Moje E39 Touring neměla rez ani na víku kufru, dokud jsem si nerozbil sklo... Koupil jsem "nový" včetně toho černého rámu a nějaká rez tam je, ale dá se to... Jinak tu mám zdravej rám bez skla, kdyby měl někdo zájem.
a ted mně řeknete jak to že třeba Audi A6,A4 stejně starý např rok 2000 a stejnej počet km.Korozi na nich nikde nenajdeš u e39 z roku 2002 už jov tomto mě bmw strašně sere
Ja mam 1998 a s korozi je to uplne o.k. vzhledem k tomu, ze auto je parkovane z 50% venku a jezdi se celou zimu, tak koroduji po 12 letech jen drobna mista, staci obrousit a pretrit.... moc penez uz to toho nema smysl strkat....
Mam 96 rok sedan...a kufr v pohode, jen kdyz jsem auto koupil byl malej pupinek mezi zadnim naraznikem a za prahem...Bohuzel jsem ho strhnul vapem, tak jsem to jen obrousil a parkrat striknul a zatim v pohode...v lete to prekytuju a necham nalakovat
Já mám rok 1998 a taky nikde ani puchýřek,ale jelikož jsem k autu dostal zánovní devět let starý zimáky,tak předpokládám že toho v zimě moc nenajezdilo Ale ty Audi korodují taky,ale méně.Kamarád má A4 stejně starou a rohy dveří má už pěkně vykvetlé.
Rejchy píše:Já mám rok 1998 a taky nikde ani puchýřek,ale jelikož jsem k autu dostal zánovní devět let starý zimáky,tak předpokládám že toho v zimě moc nenajezdilo Ale ty Audi korodují taky,ale méně.Kamarád má A4 stejně starou a rohy dveří má už pěkně vykvetlé.
Tak s tou A4 si mě potěšil, ja mám e39 530d 2002 a u zámku na víku kufru mám malej pupinek ...Skoro to nejde vidět, ale bohužel tam je...Včera sem to zjistil a trápí mě to ještě teď, trošku mě to zklamalo...Jinak nikde nic...
Říká se o Italech,že jsou na auta hovada.Já a můj kámoš máme oba auta z Itálie.On e39 kombi...já e39 sedan.Oba r.v. 98.Kdo má zájem,může se přijet podívat na obě auta i zespod....jediná boulička,rez....spodek stříbrnej jako když vyjede z fabriky a karoserie netknutá.
LUKAJDA píše:toje totiž tím, že v itálii se skoro nesolí. Takže jednoduchá odpověď
Asi tak... Oni jsou hovada spíš na motory než na auta jako takový a když se tam dá se říct nesolí, tak na tom nemaj žádný přičinění, že auto je bez koroze.