novšie zrkadlá sa začali dávať od 09/1992
široká maska pre všetky modely sa dávala od 04/1994, okrem V8 verzií, tie mali širokú masku od začiatku výroby
M modely s 3,8l a úzkou maskou boli preto lebo S38B38 sa začal vyrábať už v roku 1991 a široká maska prišla až neskôr
a facelift ako taký sa nekonal jednorázovo ale každý rok sa niečo vylepšilo, raz zrkadlá, potom niečo v interiéri, atď., takže ak poznáte presne modelovú históriu tak prídete nato že polovica e34iek má chybne zapísaný rok výroby v techničáku, väčšinou je auto omladzované v snahe lepšieho predaja, napr. taká 535i r.v. 95 - totálny nezmysel, alebo kamošova e34 TDS sedan má v TP zapísaný rok 1998 (vyrábalo sa do 95), keď som sa na to auto pozrel a povedal som mu že bolo vyrobené pred 09/1992 tak mi nechcel veriť a tvrdil mi hovadinu že tieto autá sa vyrábali do 98 a on má jeden z posledných kusov
ešte taký dodatok, keď pošlete e-mail do BMW s VIN číslom tak tam vám povedia všetky informácie o vašom aute, presný dátum výroby, celý zoznam základnej a príplatkovej výroby ktorá bola k autu objednaná, atď.