Je to sice blbost, ale nedá mi to spát

Sehnal jsem originální facelift ledvinky na E39, ale problém je ten, že podle mne mi na kapotě prostě nějak nesedí. Pročetl jsem všechny témata, kde se tohle řešilo a všude se píše, že předface a face ledvinky jsou 100% kompatibilní a to jak ta chromová ledvinka tak ten plastový gril. Prý stačí jen nacvaknout a je to. Jenže, já když tam tyhle nacvaknu, tak v horní části vidím mezeru mezi tím chromem a kapotou, to samé ve spodní části, boky se dotýkají OK. Snažil jsem se na ně silou zatlačit, jestli náhodou namají ještě více zapadnout, ale pak už jsem se bál aby to celé neprasklo. Zkoušel jsem taky vyjmout jen ten chromový rámeček a napsovat to na starý gril (jak každý píše, mělo by to jít). Jenže tenhle facelift rámeček má a pár cm posunuté ty packy oproti předface grilu, takže to taky nejde.
Na levé ledvince je číslo dílu:
51138195055 - gril
51138159623 - chrom ledvinka
na pravé
51138195056 - gril
51138159624 - chrom ledvinka
Zadával jsem na realoem.com i na
http://bmwfans.info/parts/catalog/ , abych zjistil, na jaké auto ty ledviny jsou, ale k mému údivu tyhle čísla to prostě nenajde. Kapota není nijak deformovaná, předface ledvinky tam sedí jak prdel na hrnci, vše krásně lícuje. Mám už teda halucinace, má tam ta mezera být nebo málo tlačím a má to tam zapadnou silou (potom teda nechápu, proč každý píše o "zacvaknutí" když mi to tam nejde narvat dvěma rukama

)?
tohle jsou ony, foto na autě nemám, venku už dva dny prší a zatím jsem tam nechal ty předface. Jestli nemám oční vadu, tak by to na E39 měly určitě být