Zdravim všechny. Mam problém s přední nápravou. Po zimě mam kaput pravou přední nápravu a jak to vypadá, budu muset vyměnit ramena a možná i stbilizátory. takže budu dělat levou i pravou stranu.
Nevim kde a jakou značku ramen koupit. Už jednou se mi to vymstilo. Někdo mi dával tip na jednu polskou značku. Můžete mi někdo poradit prosím. Nechci žádnou jebku, ale nechci se v tom utopit. Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 přední náprava 525 TDs
-
A cos tam daval vsechno od Meyle? A cena...?georg píše:já jsem to teď nechával dělat u votona, uvažoval jsem nad SRL ale vykašlal jsems e na to a zvolil Meyle. Na jedné straně už Meyle bylo od minulého majitele tzn. mělo to najeto min 50 000 km a bylo ještě OK, ale dali jsme nové když už se to dělalo.
Co sem tak slysel tak Meyle je dobra a kvalitni znacka.
-
- Klubové ID: 2381
Hele cenu si přesně nepamatuju jelikož jsme dělali víc věc, ale do 10 000,- si myslim že to bylo, ramena, čepy řízení, axiální táhla a stabilizačky. Co se dělá Mayle HD tak to jsem koupil HD. Mě to dělal voton http://www.voton.cz/ ten mi i auto servisuje. Zkus mu napsat ať ti to přesně nacení.dejv2005 píše:A cos tam daval vsechno od Meyle? A cena...?georg píše:já jsem to teď nechával dělat u votona, uvažoval jsem nad SRL ale vykašlal jsems e na to a zvolil Meyle. Na jedné straně už Meyle bylo od minulého majitele tzn. mělo to najeto min 50 000 km a bylo ještě OK, ale dali jsme nové když už se to dělalo.
georg píše:Hele cenu si přesně nepamatuju jelikož jsme dělali víc věc, ale do 10 000,- si myslim že to bylo, ramena, čepy řízení, axiální táhla a stabilizačky. Co se dělá Mayle HD tak to jsem koupil HD. Mě to dělal voton http://www.voton.cz/ ten mi i auto servisuje. Zkus mu napsat ať ti to přesně nacení.dejv2005 píše:A cos tam daval vsechno od Meyle? A cena...?georg píše:já jsem to teď nechával dělat u votona, uvažoval jsem nad SRL ale vykašlal jsems e na to a zvolil Meyle. Na jedné straně už Meyle bylo od minulého majitele tzn. mělo to najeto min 50 000 km a bylo ještě OK, ale dali jsme nové když už se to dělalo.
Diky, poptavku jsem poslal. Cena ze tyhle dily vypada dobre. Jeste musim zajet do servisu, aby mi dali soupis to co je kaput a co je potreba vymenit, ale je v hajzlu leva strana...tudiz budu muset delat i pravou. Super :-/