Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 r.v. 99 Vyber svetel.
Já mám zase Čínu ,Eagle Eye nebo tak nějak se to jmenuje, kluci co to maj,říkali že to svítí uplně naprd, ovšem buď jsem vyjímka,nebo nevím.
Mám v tom danej origo poface xenon a musím říct,že to svítí hodně luxusně , body jsou stejně tvarované , štelovat jdou taky kam chcu, takže za ty prachy ,si myslím dobrá muzika.
Samozřejmě origo je origo,vypadá líp a určitě i líp svítí,ale na to aby mi to nějaký krypl rozbil před barakem stači toto.
Toť můj názor.
Mám v tom danej origo poface xenon a musím říct,že to svítí hodně luxusně , body jsou stejně tvarované , štelovat jdou taky kam chcu, takže za ty prachy ,si myslím dobrá muzika.
Samozřejmě origo je origo,vypadá líp a určitě i líp svítí,ale na to aby mi to nějaký krypl rozbil před barakem stači toto.
Toť můj názor.
No takhle,samozřejmě že bych radši origo ale nechci zas kupovat nový celý světla s xenony když je má a akorád chci jen kroužky...chtěl sem pořídit toto : http://www.bmwjakes.cz/product_info.php ... cts_id=128
Už ste to někdo kupoval?nějaký zkušenosti?
Už ste to někdo kupoval?nějaký zkušenosti?
Jj,přesně tak,jak bude vypadat sklo v plastu , to bych ani nezkousel.
Pokud jsem to správně pochopil.
A chceš kroužky,o to Ti hlavně jde?Podivej se na to poradne, v jednou RÁDOBY kroužku,je 5ks diod , sám to mám na autě a mám to vypojené , nebudu dělat ostudu že jo
- je to katastrofa,ale když tady v sekci 5er pohledas ode mě,, Angel Eyes ,, téma a pročteš to,uvidíš co s tím hodlám udělat já.
Jsou tam i odkazy , mrkniu na to.
Pokud jsem to správně pochopil.
A chceš kroužky,o to Ti hlavně jde?Podivej se na to poradne, v jednou RÁDOBY kroužku,je 5ks diod , sám to mám na autě a mám to vypojené , nebudu dělat ostudu že jo

Jsou tam i odkazy , mrkniu na to.