Zdravím Vás, prosím o radu jaké zadní tlumiče na E39 r.v.99 vzadu jsou měchy. Případně link na nějaký shop za dobrou cenu. Co jsem se ptal Kelly a spol., nikde neví, resp. nemají. Děkuji.
Starline ta cena je úlet, za chvíli budou stát 500,- kč kus. Podle typu v odkazech předpokládám žádný speciál tlumiče neni potřeba. Dobrá zpráva, díky!
to jo ta cena za starline je supr,jen nevím jestli je rozumnný kupovat na auto co nový stálo cca něco přes milion tlumiče za litr, asi bych se kouknul po nějakej značkovejch pro ten pocit,jinak když si dáš to auto do servisu co má s kelly smlouvu tak ti tam šoupnou ten starlajn
V tom druhym odkazu máš ty Starliny za 1250,- Kč, což je cena na sedan, na touring jsou dražší. Nedaji se zaměnit? Myslim jestli má sedan e39 FL úplně stejný tlumiče jako touring FL bez Nivo.. Díkec
nesmějte se mi..ale jak poznám že sou zadní tlumiče..resp. jeden ko.. Auto mi stojí nepatrně křivě...a přejezdy nerovností sou trošku tvrdší vzadu..ale to sem myslel že je měchama..ty ale chybu nehlásej..že by jeden tlumič??
Přední jsou jasné, pokud je KO, auto rozhoupeš jednou rukou. Drží to jen pružina. Zadní s měchem nevím, mením je preventivně s uložením, při jakékoli nerovnosti šílené bomby do kastle.
dieg0 píše:nesmějte se mi..ale jak poznám že sou zadní tlumiče..resp. jeden ko.. Auto mi stojí nepatrně křivě...a přejezdy nerovností sou trošku tvrdší vzadu..ale to sem myslel že je měchama..ty ale chybu nehlásej..že by jeden tlumič??
kdyz ti stoji krive, bude problem v nivu. bud senzor, nebo to nastavit na diagnostice. a ty prejezdy nerovnosti - utrzeny silentbloky zadni napravy. novym tlumicem nic nepokazis, ale chyba bude jinde
tak ty přejezdy mají být takhle tvrdé..jen nejsem zvyklej..Asi to bude to čidlo..nebo jestli někdo přede mnou měnil měchy tak to třeba blbě nastavil...je to možný??
Mel jsem taky auto nakrivo, byl to vadny snimac a schnila kabelaz u snimace.. je tam docela dobrej pristup, kdyz sundas kolo.. a na kabelaz se jde dostat z kufru.. tak se na to zkus podivat.. Jinak tlumice mam Sachs a nemuzu si na ne stezovat..