Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupe ojete E60 535d - Vase nazory

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Eks

#41 Příspěvek od Eks »

To:Marda
Mám BMW z Itálie a má výhřívané sedáky a příhřev Webasto. Není jen jižní Itálie, ale jezdí se tam i do Alp. Skoro všichni píšou do popisu nesmysly. Stačí pohled na fotky, aby jsi viděl, že nemá vyhřívané sedáky. Kolikrát v inzerátu čteš, že plná výbava a ono to má obyč. sedáky bez vyhřevu, bez dešťáku, záclonek, měchů atd. no prostě holátko a oni se nestydí napsat full.
Já za 4 roky najel 85tkm a mám 530dA tour, proč, protože sehnat ve slušné výbavě 3,0l benzín je skoro nemožné.
Zdeněk
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Jendix »

Eks píše:To:Marda
Mám BMW z Itálie a má výhřívané sedáky a příhřev Webasto. Není jen jižní Itálie, ale jezdí se tam i do Alp. Skoro všichni píšou do popisu nesmysly. Stačí pohled na fotky, aby jsi viděl, že nemá vyhřívané sedáky. Kolikrát v inzerátu čteš, že plná výbava a ono to má obyč. sedáky bez vyhřevu, bez dešťáku, záclonek, měchů atd. no prostě holátko a oni se nestydí napsat full.
Já za 4 roky najel 85tkm a mám 530dA tour, proč, protože sehnat ve slušné výbavě 3,0l benzín je skoro nemožné.
Zdeněk

Počkej, já myslel že v e61 jsou měchy vždycky, to je pro mě docela novina.. :-D, jo jinak když už mluvíš o autě z itálie.. můžeš to nějak porovnat s autama z německa? co se opoužívání týče.. někde jsem čet že některý auta z itálie jsou docela vyrasovný.. že to chce mít hodně štěstí na kousek..
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Jendix »

jura55 píše:Hm, proc by si nekdo, kdo ma na takove auto, nemohl koupit kombi v nafte? Ma mensi spotrebu, treba mu vyhovuje styl naftoveho motoru, u noveho vozu problemy s ojetym dieslem jaksi neresi a cena u BMW je za stejnou motorizaci stejna ne? (30i = 30d). Zrovna ja treba najedu tech 20 000 za rok a benzin bych si nekoupil, takze proc existuje zazita predstava, ze natfu si kupuje nekdo jen s vysokym najezdem? Nejak nechapu...

naprosto s tebou souhlasím.. znám hromadu lidí z Německa co dá za rok 20tis. a má např. Audi 2,5tdi, pokud se jedná o nefiremní auta, tak bych se toho nebál.. záleží kdo byl předchozí majitel auta.. ten kdo chce nalítat hromady kilometrů většinou zároven i podniká.. takže pokud je v techničáku firma.. je pravděpodobnější že auto víc jezdilo..
Achilles_Warrior
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Achilles_Warrior »

Ahoj. Auto z Italie ne, prosim Te... Ja pro Itali delam a to jsou takovy hovada... Odtud auto urcite ne... Osobne bych nekoupil ani v CR, pac tady bazararum proste neverim. Podle me je idealni volba vuz z nemecka (nemci jsou poradnejsi :-) ), osobne mam auto taky z nemecka a pristi planuju stejne tak. Kazdopadne clen Horys tady z klubu me varoval pred e60 z prvni vlny (hlavne diesely), pry jsou u nich v servisu porad s necim, rikal, ze pokud e60 tak rok 2006 idealne aspon 2007...
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od jiriik »

Achilles_Warrior píše:Ahoj. Auto z Italie ne, prosim Te... Ja pro Itali delam a to jsou takovy hovada... Odtud auto urcite ne... Osobne bych nekoupil ani v CR, pac tady bazararum proste neverim. Podle me je idealni volba vuz z nemecka (nemci jsou poradnejsi :-) ), osobne mam auto taky z nemecka a pristi planuju stejne tak. Kazdopadne clen Horys tady z klubu me varoval pred e60 z prvni vlny (hlavne diesely), pry jsou u nich v servisu porad s necim, rikal, ze pokud e60 tak rok 2006 idealne aspon 2007...

Můžu potvrdit, že z Itálie jsou pěkné mrdky! Sám jsem si kdysi nechal dotáhnout auto z Itálie, když jsem ještě nevěděl, že z Itálie ne...Teď toho lituji:-)
Eks

#46 Příspěvek od Eks »

Neodsuzoval bych Itálii. I v ČR koupíš auto na kterým se podepsali zlaté české ručičky. A do Německa si musíš pro auto dojet, protože když ti ho přivezou, tak stejně nevíš jestli je z bazaru od Turků, Poláků nebo Jugošů. Do Norimberka jsme jezdili k Čechům a nestačili jsme se divit co s autama vyváděli. Myslím, že stejné nebo podobné to bude všude. Všichni na tobě chtějí vydělat. Podle mě je to 50:50. Je to můj názor tak mě nekamenujte.
Když kupuji auto tak chodím s měřičem tloušťky laku a to se auto opravdu hledá těžce. Ještě, že to neumím s diagnostikou, to už bych nekoupil asi nic. Je to šílené. Teď jsem se byl podívat na jednu slušně vybavenou 61 z r. 2006 v Praze Čakovicích. Až po mém dotazu, údajně lehce bouraná na zadní blatník. Prdlajs, celý bok od předního blatníku. Oba přední světlomety jsou naprasklé a zatéká do nich, ale podle bazárníka je to jen kosmetická vada. Za 40tKč? Když už jsem tam byl tak jsem změřil asi 12 aut a jen 3 nebyly lakované, bourané. Krásný nebouraný Volvo nájezd pouhých 80tkm. Řadička byla ohlodaná na kost, kolik to mohlo mít najeto netuším. Jo stav tacho je jenom stav tacho.
Šťastnou ruku při výběru.
Čus
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jendix »

Eks píše:Neodsuzoval bych Itálii. I v ČR koupíš auto na kterým se podepsali zlaté české ručičky. A do Německa si musíš pro auto dojet, protože když ti ho přivezou, tak stejně nevíš jestli je z bazaru od Turků, Poláků nebo Jugošů. Do Norimberka jsme jezdili k Čechům a nestačili jsme se divit co s autama vyváděli. Myslím, že stejné nebo podobné to bude všude. Všichni na tobě chtějí vydělat. Podle mě je to 50:50. Je to můj názor tak mě nekamenujte.
Když kupuji auto tak chodím s měřičem tloušťky laku a to se auto opravdu hledá těžce. Ještě, že to neumím s diagnostikou, to už bych nekoupil asi nic. Je to šílené. Teď jsem se byl podívat na jednu slušně vybavenou 61 z r. 2006 v Praze Čakovicích. Až po mém dotazu, údajně lehce bouraná na zadní blatník. Prdlajs, celý bok od předního blatníku. Oba přední světlomety jsou naprasklé a zatéká do nich, ale podle bazárníka je to jen kosmetická vada. Za 40tKč? Když už jsem tam byl tak jsem změřil asi 12 aut a jen 3 nebyly lakované, bourané. Krásný nebouraný Volvo nájezd pouhých 80tkm. Řadička byla ohlodaná na kost, kolik to mohlo mít najeto netuším. Jo stav tacho je jenom stav tacho.
Šťastnou ruku při výběru.
Čus

ono zase s tim lakováním.. když bude lakovanej blatník nebo dveře.. vem to čert.. komu se to za běžnýho provozu nestane že ho sebere někdo na parkovišti.. u pětiletejch aut jich bude 70% někde dostříkanejch.. horší je pak když je to to totálka a nějakej šikula to tady u nás v garáži poslepuje ze dvou a více aut ( i když si myslim že z toho čechy taky už trochu vyrostli, prostě se to přestává vyplatit)..

to bych viděl hůř ty nalítaný kilometry.. teď jsem třeba na mobile narazil na jednoho passata.. 2007 rok a měl 550 tis. km.. je teda prodávanej jenom jako že má 50 tis protože tam píšou, že má novej motor a převodovku s nájetýma 50 tis. ale i tak je to trochu k zamyšlení, co kdybych takový auto koupil v domění že má 150, a že tak někdo nakonec dopadne.. protože normální člověk se toho bude prostě bát..
MichaelBrazdil

#48 Příspěvek od MichaelBrazdil »

ZDravím pánové právě sem si taky koupil 535D - a koukám že vy ji zháníte také. Kdybyste měli zájem možná bych ji prodal a to z jedíneho prostého důvodu - přítelkyně v ní odmítla jezdit že je moc velká...!-(( Samozřejmě ve mě se bijou dvě osoby jedna co si jej chce nechat a druhá co ví že mám firmní auto a další auto je pro mě zbytečné. Jenže tohle opravdu není auto to je prostě BMW... To svezení je neskutečné... Moje je rok výroby 2005/6 , najeto má originálních 170.tis z nemecka ( od kamaradky - ktera ma v garazi asi 5 aut včetně ferrari ) výbava je max. mozná cena nového vozu 3.000.000 kč - má takové hlouposti jako je napr. promítaní navigace a rychlosti na sklo. Servisovana jen v BMW olej a filtry delané po 20.000 tis.!!!!! ted jsem tam udelal brzdy, ramena, mam koupeny na vymenu olej a filtry ale to bych jeste ze 5000 tis pockal pac se nemam tak dobre jako kamaradka!-))) jsou k tomu 19 M kola a 17 zimáky.... Má nové letní pneu PIRELI za 5000 tis kus . M paket ma tez ale samozrejme v M paketu je i podvozek ale ze by byl tak tvrdy jak tady ostatni tvrdi??? to e mi nezda...... Cenu bych videl nekde okolo 470 tis.
snoop69

#49 Příspěvek od snoop69 »

Ahoj ,uvažuji o koupi ojeté 530 e60 ,ale nevím na co si dát pozor a jak postupovat při koupi toho vozidla.Už měsíc sleduji nabídku Českého i Německého trhu.A neznám v mém okolí nikoho kdo by se zabýval značkou BMW .Budu vděčný za jakoukoliv radu týkající se nákupu.Forum jsem pročetl skoro celé ,ale odpovědí nic moc.
m.deejay

#50 Příspěvek od m.deejay »

snoop69 píše:Ahoj ,uvažuji o koupi ojeté 530 e60 ,ale nevím na co si dát pozor a jak postupovat při koupi toho vozidla.Už měsíc sleduji nabídku Českého i Německého trhu.A neznám v mém okolí nikoho kdo by se zabýval značkou BMW .Budu vděčný za jakoukoliv radu týkající se nákupu.Forum jsem pročetl skoro celé ,ale odpovědí nic moc.
Přílohy
e60_nakup.pdf
(322.11 KiB) Staženo 29 x
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
snoop69

#51 Příspěvek od snoop69 »

:?:
Odpovědět