Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupe ojete E60 535d - Vase nazory

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
nehpo

#21 Příspěvek od nehpo »

v e60 sa uplne nevyznam ale myslim ze origo mpacket sa predaval len s shadowline takze asi dodatocne montovany mpacket... alebo kecam? :)
Marda

#22 Příspěvek od Marda »

Chlapi, nechci vám brát iluze. Za ty peníze je to samozřejmě super koupě. Těm km nevěřte ani náhodou, v mé předchozí E60 jsem měl kůži jako novou při 230tis. km, zde je vidět že má již něco za sebou už z fotek. V Renocaru poznaj úplný prd, když někdo změní km, tak to změní všude. Jediná možnost je ověřit historii v německu, zda odpovídají záznamy ze servisky se záznamy servisu. Jinak takových servisek i s razítky se dá koupit :-)
Ještě jedna věc: nový volant (nebo nové potažení) a nové pedály se dávají před prodejem z určitých důvodů....a nejlépe je to svést na M tuning :)
jura55

#23 Příspěvek od jura55 »

Jak rikam, pri koupi takoveho vozu za takove penize s takovymi km ocekavam servisku jejiz platnost si overim telefonicky primo v danem servisu, pokud nedopadne, auto nekupuji (jedine za cenu o 100 000 nizsi)
fik001 Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od fik001 Člen Klubu »

Ahoj.Už jsem Ti psal svoje skušenosti s 535d mpaket E61.Nevím jaké skušenosti na vlasní kůži s tím mají ostatní ale já nemám problém a to ani nejmenší co se týká motoru a převodovky plus podvozek.Pravidelný servis,slušné zacházení(ale to asi u každého vozu) a není problém.200tkm najeto a že bych se střílel do hlavy z oprav to teda nee.Příklad:přední desky 280euro,zadní 105euro,Mám mechanika co má diagnostiku tak už nemusím do BMW servisu s každou blbostí.protože hodinová návštěva Tě tam vyjde kolem 1500 s DPH a kvalita práce nic extra.Tak to řeším sám nebo v Německu.Jak jsi napsal:Jasný původ,serviska ověřená,všechny klíče a záznamy.Nebrat první co Ti vnucujou v bazaru.Mám typ kde jsem kupoval já a znovu koupit půjdu.Tak jestli chceš info SZ.
majklBMW

#25 Příspěvek od majklBMW »

jezdí ke mě na servis 535d r.v. 05 e61 Mpacket a za 6let se na motoru posralo jen relé žhavení. Zbytek včetně automatu,turba,vstřiků funguje skvěle. Problémy jsou jen s šíbrem a měchy. Auto má najeto 340000km.
Marda

#26 Příspěvek od Marda »

Jj, pokud se autu dá co má, pak najede spoustu km, nemluvě BMW. Proto je pro mně důležitější jasnej původ a raději poctivých 300tis km s řádným servisem, než pofidérních 150tis. km bez jasné minulosti. To je jasný.
m.deejay

#27 Příspěvek od m.deejay »

Marda píše:Jj, pokud se autu dá co má, pak najede spoustu km, nemluvě BMW. Proto je pro mně důležitější jasnej původ a raději poctivých 300tis km s řádným servisem, než pofidérních 150tis. km bez jasné minulosti. To je jasný.

...přesně tak, já koupil E60 z firmy po panu řediteli - najeto 240tis, ale auto kupované v ČR, servis prováděn i po záruce do 230tis km...vše jsem si osobně ověřil v servise, kde mě vyjeli i faktury...radši více najeto s minulostí než naopak...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
vti

#28 Příspěvek od vti »

Přidám se s dotazem, mám možnost od strýce koupit BMW 525d z roku 2004, najeto cca 212000km za cenu kolem 100.000,- Asi se nemám rozmýšlet, co? :-)
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Jendix »

k tej 535D, tady jsem našel jednu e61, ale vůbec neznám ten autobazar, má s ním někdo zkušenosti? ManyCars Karlovy Vary, třeba tě ten link zaujme.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -5/8662450
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Velvetek »

Jendix píše:k tej 535D, tady jsem našel jednu e61, ale vůbec neznám ten autobazar, má s ním někdo zkušenosti? ManyCars Karlovy Vary, třeba tě ten link zaujme.

hmm, to vypadá dobře. chybí mi tam už jenom sport. sedadla... ale ta cena a počet km, není to podezřele málo? hlavně, že to mělo pravYdelný servis :lol: :lol: :lol:
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od jiriik »

Ahoj, taky něco přidám k první 535d. Ty sedačky jsou podle mě už dost prosezené asik, jak u mojí E60, která ma necelých 400 tis. Tá druhá se mi libí víc, ale taky bych nevěřil tomu nájezdu km u auta z roku 2004. I kdyby to mělo 300tis. km, tak to nic není... teda pokud se o auto staralo, jak mělo. Už zmíněná oktáva vypadá při 200tis jak moje E60 při 400 :lol: A to nemluvím o radosti z jízdy:)
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jendix »

Velvetek píše:
Jendix píše:k tej 535D, tady jsem našel jednu e61, ale vůbec neznám ten autobazar, má s ním někdo zkušenosti? ManyCars Karlovy Vary, třeba tě ten link zaujme.

hmm, to vypadá dobře. chybí mi tam už jenom sport. sedadla... ale ta cena a počet km, není to podezřele málo? hlavně, že to mělo pravYdelný servis :lol: :lol: :lol:

nevim, ono si každej řiká že když už někdo má 530D potažmo 535D musí nalítat šíleně kilometrů.. semnou v práci dělá chlap v práci, má 530D e61 a jezdí deně 20km do práce.. takže jasně.. jsou auta který si odkroutěj za rok 100tiskm, ale pak je hromada aut který najedou 20-30 tis km ročně.. a řek bych že třeba tady v německu je takovejch lidí docela dost.. kupujou si auta protože na to prostě maji, né kvůli tomu aby nalítali několik desítek tisíc ročně..
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Velvetek »

Takhle jsem to ale nemyslel. Když to vezmu ze svého pohledu, tak pokud budu mít moc pěkné auto ve velmi dobrém stavu a s málo najetými km, tak se to asi promítne i do ceny. A když si vezmu, že tohle je 535d tour navíc s Mpaketem a těmito km, tak se mi ta cena nezdá. Dovoz je z Itálie, jde taky o to, jestli si ho přivezl někdo pro sebe a po chvilce prodává nebo to je přivezeno na kšeft... Ovšem i tak to může být dobrý kup a neříkám, že nestojí za to se jet na ní podívat :wink:
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jendix »

Velvetek píše:Takhle jsem to ale nemyslel. Když to vezmu ze svého pohledu, tak pokud budu mít moc pěkné auto ve velmi dobrém stavu a s málo najetými km, tak se to asi promítne i do ceny. A když si vezmu, že tohle je 535d tour navíc s Mpaketem a těmito km, tak se mi ta cena nezdá. Dovoz je z Itálie, jde taky o to, jestli si ho přivezl někdo pro sebe a po chvilce prodává nebo to je přivezeno na kšeft... Ovšem i tak to může být dobrý kup a neříkám, že nestojí za to se jet na ní podívat :wink:

No s těma cenama je to těžký, já to tak nějak chvíli sleduju.. a dost aut je prostě předraženejch.. já vím že když koukneš třeba na mobile.de a vyjedeš si tam 535D tak tam bude dost aut který jsou draží, ale další otázka je jestli se vůbec najde někdo kdo je koupí. Teď taky pokukuju po novém autu a když jsem koukal u nás do některejch bazarů o kterejch vím od kámoše který tam prodával že tam ty auta jsou dotažený se serviskama např. z Nizozemí nebo Belgie, tak maji lepší ceny než třeba v Německu na Mobile.de. Jako další občas není špatný pro srovnání kouknout třeba na ebay.de , tam je v podstatě vidět kolik jsou lidi ochotný za auto dát. Ale jasný že platí pravidlo, čim levnější, tim podezhřejelejší. :D
m.deejay

#35 Příspěvek od m.deejay »

Velvetek píše:

...dovoz Itálie - tam si běžně lidi kupujou auta za 1-2mega aby s tím pak za 6-8let najeli 100tis km... :D
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jendix »

m.deejay píše:
Velvetek píše:

...dovoz Itálie - tam si běžně lidi kupujou auta za 1-2mega aby s tím pak za 6-8let najeli 100tis km... :D

no neni to zase až tak neobvyklý, třeba na mobile jich vypadne pěkná řádka..

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/changeSortOptions.html?defaultOrder=DESCENDING&isSearchRequest=true&__lp=51&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&sortPath=creationTime
m.deejay

#37 Příspěvek od m.deejay »

Jendix píše:
m.deejay píše:
Velvetek píše:[quote="Jendix"]k tej 535D, tady jsem našel jednu e61, ale vůbec neznám ten autobazar, má s ním někdo zkušenosti? ManyCars Karlovy Vary, třeba tě ten link zaujme.

no neni to zase až tak neobvyklý, třeba na mobile jich vypadne pěkná řádka..

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/changeSortOptions.html?defaultOrder=DESCENDING&isSearchRequest=true&__lp=51&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&sortPath=creationTime[/quote]

...já do Itálie jezdil několik let a nebyl vůbec žádný problém sehnat 8-10 let starý auta s najetými 80-100tis km...prodávali je turci,libanonci...sice auto bylo pomlácený, nebo poškrábaný + olezlý volanty,pedály a řadičky, ale mělo hlavně málo najeto... :D :D :D
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Jendix »

m.deejay píše:...já do Itálie jezdil několik let a nebyl vůbec žádný problém sehnat 8-10 let starý auta s najetými 80-100tis km...prodávali je turci,libanonci...sice auto bylo pomlácený, nebo poškrábaný + olezlý volanty,pedály a řadičky, ale mělo hlavně málo najeto... :D :D :D

No jasný, tak takový týpky najdeš i v Německu. Ti jsou rozlezlý všude. Tam jsou to navíc i dost často rusáci.
Marda

#39 Příspěvek od Marda »

Jendix píše:
Velvetek píše:

nevim, ono si každej řiká že když už někdo má 530D potažmo 535D musí nalítat šíleně kilometrů.. semnou v práci dělá chlap v práci, má 530D e61 a jezdí deně 20km do práce.. takže jasně.. jsou auta který si odkroutěj za rok 100tiskm, ale pak je hromada aut který najedou 20-30 tis km ročně.. a řek bych že třeba tady v německu je takovejch lidí docela dost.. kupujou si auta protože na to prostě maji, né kvůli tomu aby nalítali několik desítek tisíc ročně..

Hele, ti co najezdí ročně 20-30 tis. km a mají na takové auto, tak si nebudou kupovat kombíka v naftě. To je klasika, ojetá šunka z Itálie. Nechápu, jak můžou napsat do popisu výhřev sedadel když je z Itálie a dle foto žádnej nemá........ Takové auto s poctivými 100tis. km nikdo neprodá tak levně...a už vůbec se nebude tahat přes půl Evropy aby se prodalo. Nebuď najivní a racionálně rozmýšlej při koupi takového auta..... Ale stejně na to někdo skočí a koupí to a stejně bude spokojenej :wink: :roll:
jura55

#40 Příspěvek od jura55 »

Hm, proc by si nekdo, kdo ma na takove auto, nemohl koupit kombi v nafte? Ma mensi spotrebu, treba mu vyhovuje styl naftoveho motoru, u noveho vozu problemy s ojetym dieslem jaksi neresi a cena u BMW je za stejnou motorizaci stejna ne? (30i = 30d). Zrovna ja treba najedu tech 20 000 za rok a benzin bych si nekoupil, takze proc existuje zazita predstava, ze natfu si kupuje nekdo jen s vysokym najezdem? Nejak nechapu...
Odpovědět