Prosím, nemá někdo doma funkční regulátor nivelace(mě teče)
a rekulaci jasu palubní desky, 60W....? 520i E34 touring 1993
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Regulátor nivelace, E34 touring,
-
co se ti prosimtě vyklepe na tlačítku regulace jasu osvětlení přístrovky?beny-maser píše:ahoj regulační ventil mám doma a neteče,regulaci jasu starou nekupuj všechný maj najeto přes 300tis.km a jsou vyklepaný mě taky blbne o výkendu se jí chystám opravit,napíšu jak jsem dopad

...je to jenom potenciometr. Mam doma asi 3 a všechy fungujou
-
-
no nevím, jak by se tam ten Cocpit spej dostal,protože to kolečko s kterým točíš je dost utopený,jedině že by někdo držel puštěnej spej přesně do štěrbiny a pěkně dlouho,aby to tam proteklo.
problém který tam je spočívá v tom že to kolečko je tam pouze vsazený a držího tam pouze chladič tranzistoru,časem se vyklepe vůle v tom chladiči a to kolečko pak nedoléhá na uhlíkovou dráhu co je na plošňáku,dneska jsem se do toho pustil vyčistil jsem tu dráhu od vyškrábaného uhlíku a stahnul jsem izolačkou pevně chladič k plošňáku na obouch koncích,uvidíme za týden jestli to nezačne zase blbnout,ale nemuselo by už jsem to zkoušel a zatím dobrý.
problém který tam je spočívá v tom že to kolečko je tam pouze vsazený a držího tam pouze chladič tranzistoru,časem se vyklepe vůle v tom chladiči a to kolečko pak nedoléhá na uhlíkovou dráhu co je na plošňáku,dneska jsem se do toho pustil vyčistil jsem tu dráhu od vyškrábaného uhlíku a stahnul jsem izolačkou pevně chladič k plošňáku na obouch koncích,uvidíme za týden jestli to nezačne zase blbnout,ale nemuselo by už jsem to zkoušel a zatím dobrý.