A pokud je to ve špatné sekci, nebo tady už podobné téma je, tak se předem omlouvám, ale hledal jsem.

Proč by měl bejt ten střed vysoustruženej? Repliky se dělaj na středovou díru e39 běžně. Právě naopak se dělaj většinou větší a daj ti k tomu středící kroužky na 72,6. Kupoval jsem stejný kola na E60 a poslali mi je s středem 74,1 + kroužky.milo píše:davej si pozor, at ti to kolem 80-110 nehaze volantem. jsou tam neoriginal kola, co budou mit kvuli jine stredove dire na e39 tento stred vysoustruzen. doufej ze presne
I ta 528i bude Double Vanos- pokud je vyrobená po 9/98. Ovšem hlavní velký rozdíl mezi tou 528 (motor M52/M52TU) a 530 (M54) je to, že novější motory M54 už měly pístní kroužky s nižším třením. To je dobrá věc pro spotřebu u nového auta, ale vždycky špatná pro ojetinu. Motorům M54 po x stech tisících km už měřitelně klesá komprese, zatímco třeba právě M52TU při stejných kilometrech jedou jako zamlada. Osobně bych z těchto dvou zvolil raději 528. Jede fakt dobře a je to neskutečný držákVesa88 píše:Jo davcer ma pravdu...Taky bych raci ten trilitr...uz to bude dual vanos, takze to i trochu min zere, a hlavne to fakt jede. jo a myslim ze je to i 6q...